Aysemm44 Ecemsi Ben ilk çocuğumu 12 haftalıken öğrendim erkek olduğunu şimdi 14’haftada gideceğim 2’ci hamileliğim söyleyecekmiş öyle dedi
Yagmurrrx Ecemsi bizim 12 de belli oldu ama doktor detaylı ultrasona kadar ne olur ne olmaz diye hiçbir şey almayın dedi ama 12. Haftada bildi ☺️
Ecemsi ipekskr_1 inşallah soylerim ben ufak bi parti yapmayı düşünüyorum kardeşlerimiz arasında anı kalsın diye o yüzden cumartesi akşam öğrenicem eğer doktor görürse tabiki 🤲😊
Merve1414 Ecemsi gösterirse tahminde bulunabilir ben 2. Oğlumu 13 haftalıkken öğrenmiştim ve değişmemişti
Yaprakdokumuseverr Ecemsi Bana 12 de kız dedi 16 da kesin erkekti. 2.kez hamileyim bu sefer 16 yı bekliycem
Eslem2112 Yaprakdokumuseverr canım bana da 13 haftalliken kıza benziyor dediler 16 da erkeğe benzetti acaba değişir mi
Ecemsi hayalim35 pozisyon uygundu da ilk kez özele gittim doktor çok gicikti açıkçası resmen bile bile söylemedi 😬
Ecemsi hayalim35 bende devlete gidiyorum normalde çok da memnunum ama gel gör ki paramızla özele gidelim dedik resmen rezil olduk yani bide 16. Haftadan önce gören doktorlara yalandır dedi bi tek bu doğru ya sanki 😑