Aysnrpltt merhaba kizlar 2 gun once 34+4 de kontrolde bebegemin kilosu 2 kg 75 gramdi kucuk mi sizce dr 1 hafta geriden dedi cok stres yapiyorum bu haftalarda sizlerinki kacti acaba
Yasarcemil Aysnrpltt 34 haftada 2800 gr dedi doktor ama benim ilk oğlum da kilolu doğdu yani kişiden kişiye değişir ☺️
ipekcim Aysnrpltt 34. Haftada 2380 kg idi. Biraz genetik oluyor ama 1 hafta geriden gelmesi çok kötü değil yani tokatlayabilir bu haftadan sonra . Yediklerinize daha özen gösterin farkı göreceksiniz 🥰
Aysnrpltt ipekcim ay insallah cok tsk ederim istahim hamileligimden beri yok bulanti hapi icmesem bisey yiyemiyorum bundan snra braz daha dikkat edecm bakalm insallah alir minigim ☺
CerenKonus1 Aysnrpltt benimde öyle olmuştu 2 haftada 100 gram aldığı olmuştu 38 den 39 a yani 1 haftada 300 gram aldı son haftalarda çok hızlı kilo alıyor
esra_sak61 35+1 de gittim 2700 dedi cnm haftasına uyumlu minyon biraz dedi ki ilk kızımı 40+3 de doğurdum 2740 di
iremkoftercioglu Aysnrpltt ben 34+0 da gittim 2550 dedi bugün 36+0 3200 dedi ama 1 hafta önden gidiyormuş tabi bide doktorların da biraz yanılma payı oluyor
Aysnrpltt AsyA_34 oyle yapacm cnm yumurta yiyemiyordum artk yemeye calisacam ilaclarda insallah fayda eder
AsyA_34 Aysnrpltt Bende ilk zamanlar haşlamadan tiksinmiştim şuan yiyorum ama bazen de omlet yapıyorum , bide gece yatmadan sütle muz felan yiyorum 🙃