0107 Hanımlar an itibari ile 10. Haftaya girdim çok şükür fakat grip oluyorum boğazımda yanma burun tıkanıklığı hapşırık vs. Var ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Anneadayiii__ 0107 çok kötü değilsen ilaç kullanma ama cidden kötüysen doktoruna muayene ol danış ilaç kullan bende geçen ay kötü oldum antibiyotik kullandım (doktorumun kontrolünde)
Demir-annesi34 0107 ben de ilk aylarda grip olmuştum ayva kaynatıp suyunu içtim iki günde kendime geldim şükür gribe çok iyi geliyor
Alkaan5561 0107 bende oldum parol icebilirisn ve sadece iki bardak ıhlamur icebilirisn demişti Dr bende öyle yaptım.bi 5 gün çektim ama geçti sonra başka birşey kullanmadım ve tabiki c vit
0107 Anneadayiii__ şuan kötü değilim ama bazıları grip ilk zamanlarda tehlikeli bilmem ne diyor korktum sadece
0107 Demir-annesi34 teşekkür ederim deneyeceğim bunu ama 1 ayvayı öyle sade kaynatıp suyunu öylece içeceğim doğru mu?
Demir-annesi34 0107 aynen öyle dörde bölün kaynatıp suyunu için çok iyi gelecektir umarım bir an önce iyileşirsiniz