Hync1 Kafam çok karıştı 22 ekimde adetim bitti bittiğinden itibaren 7 8 gün beraber olduk eşimle adet bitiminden bugüne kadar sayarsam 10 gün oluyor yani hamile olsam bile anlar mıyım 4 gün sonrada regl başlangıcı olması lazım
Gozdecaner Hync1 ilk kanama ardından 14. Günde yumurtlama oluyor zaten yani adet tarihine göre 9. Gün doğurganlık yüksek oluyor asıl sanmıyorum pek suan tuttuysa bile suan belli olmaz yada test yaptır gecikmeni bekleyip
Gamzelimmm_4 Hync1 vall bence bekliyorum bakalim 10 gun sonra adet gunum gogus agrisi kdiklarda agri oluyo. Ama test yaptim bisi cikmadi hayirlisi
ceren2605 Hync1 sizin yerinizde olsam en az adetim gecikmesinden 7 gun sonra test yapardim. İki kotu tecrubem oldugu icin bunu yaziyorum. Sonra hayak kirikligi daha buyuk oluyor
Pamuk Gozdecaner O herkeste aynı değil canım. Bazen adetten 3 gün sonra yumurtlama oldu bazen 14. Günü hatta 19. Günü yumurtlama tuttu bu sefer. 28 günde 1 adet görüyorum
Aysemm44 Hync1 Ben öğrenmeden 1 gün önce herseyden tiksinmiştim sonra midem bulandı kustum ertesi günde test yaptım çıktı
Hync1 Aysemm44 valla bende aynıyım normalde tavuk yemeklerini çok severim tiksinti geliyor şimdi ve aşırı iştahım açık kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum 😂
Aysemm44 Hync1 Bende çok yedim en son patatesli Pogca yemiştim 2 saat sonra kustum şuan pogcaya ve patatese karşı tiksinmem var yemiyorum hiç bence hamilesn inşallah vardır Allah herkeze nasip etsin ☺️