EmelBG Kızlar gobek dustu sızıyordu hep ınce ınce kan pıhtısı vardı .Gecen sabah bi baktım yapısmıs pıhtı kalkmıs eşime dedim o cıkardı yapısıklıgı ben bakamadım zaten o an .Yarın doktora gitcez saglık ocagındakı ebeye sordum kan gelmemesi gerek yakıyorlar göbegi dedi yakma dedigide bi krem mi ne sürüyorlarmış .Bilgisi olan varmı bu konuda böyle başına gelmiş yada ?
GozdeCemre EmelBG benim yiyenimin de oldu canım devamlı kanadı yaktılar yaktıktan sonra geçti yakma olayı korkulacak birşey değil
dml33 EmelBG evet ablamin kizida kendini sktikca agladikca geliyodu kan doktora gitti yakmislar gecti ondan sonra nasil yaktigini unuttm ama bi kalemi gibi biseyi varmis oyle dedi diye hatirliorm
SenemNisa EmelBG benim küçük kızımda oldu onun sebebi göbek tam kapanmamış oluyor krem fayda etmedi hastanede ucu ilaçlı çöple masaj yaptı oda yakma oluyormuş ondan sonra bidaha kanamadı iyileşti korkulacak bişey yok geçmiş olsun
EmelBG GozdeCemre Kadın Doğum ve Cocuk hastalıkları hastanelerinde yapılıyormuş .Yakma Nasıl birşey acaba hemen geçiyormu öyle tatlım sonrasında
GozdeCemre EmelBG valla yaktırdıktan sonra olmadı bir daha ama yengem böle ince uç gibi birşeyle yaptıklarını söylemişti benim sadece duymam canım bu nasıl yaptıklarını görmedim ama kısa bir işlem çoğu bebeğe yapıyorlar içini ferah tut
Busucan EmelBG Ben babusol sprey kullanmıştım günde 2 kere o baya kuruttu duş aldırırkende tamamen temizlendi yakmaya gerek kalmadan 😊
EmelBG Busucan Dur bakalım yarın gideceğim doktora ne diyecek geçsin hemen ya tosbigim korkuyorum gördükçe kötü oluyorum 😶
Busucan EmelBG Bizim kanlı iltihaplı bir görüntü vardı benim içim acıyordu her bez değişiminde fakat öğrendimki o bölge hissizmiş😂
HaticeNur EmelBG bn de kızımda oluyordu bazen kan pıhtısı bazende yeşil sıvı geliyordu dr götürdük yaktılar ewet yakma olayı korkulacak bisi deil sadece göbek deliğine bi aleti sürüyor yakma dedikleri bu canım zor bişey deil iki kez yapıldı kızıma geçti sonra
EmelBG Busucan O derece bile olunca öylemiii ben korkuyorum içim gidiyor dediğin gibi ay hissiz oluyorsa iyi bari .