Elzem07 Elzem07 1- regle 5 gün kala 2- regle 4 gün kala 31 regle 4 gün kala yine aynı gün kesin olsun diye yapmıştım. Buyrun örnek olsun 🖤
nazli0306 Elzem07 saol canm ama ama bnm regl ye çok var işte bu kadar erken çıkarmı emin olamadım tabi beli de olmaz bi arkadaşım var doğum yaptı yeni ilişkiden bi hafta sonra ki testte çıktı hamilelik
Happ nazli0306 senin benden de erkenmiş canım pek çizgi göremedim ben maalesef tekrarladığında daha yakından daha açık renkli bir efekt ile çekersin canım inşallah nasip olur bizede sağlıkla 🤲🏻
Elzem07 nazli0306 test yanlıştır muhtemelen denk gelmiştir kuzum. Ben regle 9 gün kala yapmıştım çıkmamıştı. 5 gün kala yaptığımda çıktı, ben vücudumda Kİ değişimlerden anlamıştım. Karnım davul gibi sismisti cok gazım vardı gögüslerim şişti ve acıyordu.
Happ Elzem07 bana da 8 gün kaldı artık bakalım inşallah vardır da siz gibi hayırlı haberler alırız 🤲🏻
Sevinc-Berna87 Happ büyük ihtimalle herhalde hamileyim yani ama almanyadayim kan veremiyorum beklicem bi kac gün daha 🤣
Gul2769__ Happ ben çizgiyi gördüm var gibi üç dört gün sonra tekrarla testi ama tam emin ol dört gün kala tekrarla