nesli3452 Happ İnşallah umduğun gibidir olmazssa ovülasyon testi alıp kullan eczaneden kalırsın ozaman sorunun da yoksa ❤️
Happ nesli3452 ovülasyon ile bu ay 1 kasımda pik gördüm 28 ekimde de hsg çekildim bende pcos var eşimde de sperm sayı ve hareketsizliği var ama 2. ayımızdayız ilaçları kullanıyoruz inşallah rabbim nasip eder bana ve isteyen herkese 🤲🏻💖🌺
nesli3452 Happ pik gördüysen umudun olsun ♥️ pik gördün zaman ilişkiyi kesmeyin pik silinene kadar testi yap hergün silinene kadarda sık ilişki kalça altına yastık koyup ilişki öneririm yarım saat ayaklar dikili beklemek inşallah kalırsın 27 haftalık hamileyim dua edicem sana 🤍
Happ nesli3452 çok teşekkür ederimmm inşallah en kısa zamanda sağlıkla bi evladımız olur. 🤲🏻 Sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🧿🤲🏻
e_blue_sky_a Happ bat 18zi ise bu günler değerlendirmeniz gereken günler, şuan gebelik yumurtlama vardır ancak
Happ e_blue_sky_a yok yumurtlama 1 kasımdı 2 3 kasım çatlamaydı öncesinde de söylediğim günlerde de değerlendirdik
Cocuk_Gelisimci_Anne Happ Sana tavsiyem ilişki sonrasında vajina içini yıkama bu döllenmeyi engelliyor kuzum , bide kalçanın hemen üstüne beline yakı yapıştır o belini sıcak tuttuğu için döllenmeyi hızlandırıyor sonrasında bekleyip çıkarıyorsun abdest alacağın zaman
Happ nazli0306 üzerindeki kapağı çıkardım ben o yansıma yapıyor diye öyle çıkarıp çeker misin bi canım