Civciv_ Premsesko evet kızım olacak🌸😍 benimki beni biraz süründürüyorr ahshsb Seninkinin cinsiyetti belli mi?
Premsesko Aytlkya Alanyadayız eşimin işi için geldik henüz 2 ay oldu ama evden çıkamadım pek hamilelik zor geçiyor
nurhuma17 Premsesko Benimki de nöbette canım sağa sola gidiyorum geliyorum vakit geçmiyor hele bir de yabancı memlekette tek başına olunca daha zor
Premsesko nurhuma17 kesinlikle öyle 🫠 her gün gece yiceklerimi suyumu filan taşırdı ay şimdi ben alayım dedim nefes nefese kaldım 2 3 parça şey bile ağır geldi
Kiwitoveannesi Premsesko ben ilk oğluma hamileyken 9 ay boyunca tek başımaydim eşim göreve gitmişti doğumdan 3 gün sonra gelmişti çok zor geçmişti anılarım depreşti
Premsesko Aytlkya evet öyle diyorlar ama hamilelikte sorunlar yaşadık hiç gezemedik. Seneye inşallah tadını çıkarırız. Çocuk branşı
Zeynep_2304 Premsesko benimde eşim bügün 1 haftalığına yurtdışına gitti ve tekim moralim çok bozuk 1 hafta nasıl geçecek böyle eşime çok bağlıyım 😔
Premsesko Zeynep_2304 Ayyy canım benim bende saat sayar oldum hamile kalmadan da bağlıydım ama neden bilmiyorum hormonlardan mı oda oda kocamı kovalayasım var yanımdan ayrılsın istemiyorum
Kiwitoveannesi Premsesko amin canım artık subayligi bıraktı bizi bırakıp tekrar bir göreve gidemedi doğumdan sonra Suriye görevi çıkmıştı o yüzden bırakmıştı şimdi işi çok iyi ve hep yanımızda çok şükür
Premsesko 01180322 maşallah çok az kalmış size yoldaş geliyor ❤️ biz 22 yiz inşallah bizde o haftalara sağ sağlim geliriz
Zeynep_2304 Premsesko aynen canım bnde hamilelikten önce de çok bağlıydım şuan hamilelikten sanırım daha çok bağlandım baya duygusallaştım gittiği için oturup ağlayasım geliyor 1 hafta geçmez artık bana 😅
Premsesko Kiwitoveannesi Çok şükür çok şükür. Ben 4 aylık evliyken askerlere doktor olarak eşim Suriye sınır görevine gitti tam 2 ay. O sırada deprem bölgesindeydik deprem oldu işte heryer yıkıldı. Çok zordu o 2 ay.
01180322 Premsesko bn forumda yorum okurkn 30lar hayal gibiydi. İlk gebeliğim sağ salim kavusalim inşallah hepimiz
Premsesko 01180322 İnanın Şuan bana da öyle geliyor 🙏 30 lar okadar uzak geliyor ki ama bu günümüze şükür