mervemurat16 YesimYilmazArdic ben missha pure blockaqua sun gel kullandım. su bazlı hemen emiliyor yüzde pütürlük bırakmıyor memnun kaldım ben.
ElaineBenes YesimYilmazArdic hamile değilken birçok güneş kremini denedim ama gebeliğimle birlikte Bioderma’nın mineral filtreli olan güneş kremini kullanıyorum (75ml). Bembeyaz bırakıyor cildi sjjdg ve epey sıvı. Kimileri şikayet ediyor bu sıvılığından ama ben seviyorum.
YesimYilmazArdic birhamilelikgunlugu Aslında ilk baktığım buydu. Fiyatı biraz uçuk geldi 400-500₺ arasıydı. Hatta daha yüksek olan fiyatlarda vardı ama mililitresi fazla. O yüzden normal dedim. Yağlanma çok yapıyor mu peki? Cildim yağlı çünkü🥺
YesimYilmazArdic Sehmet Solenta’nın ml leri baya fazla evet🤣 buna da bakıcam mutlaka teşekkür ederim🤍
YesimYilmazArdic ElaineBenes Şimdi baktım da Photoderm olan güneş kremi dimi kullandığınız? Beyaz cilt severim😎🥺
birhamilelikgunlugu YesimYilmazArdic yok kesinlikle bence yağlanma yapmiyor bir kere biraz fazla oduyoruz ama sonrasinda rahat ediyoruz
ElaineBenes YesimYilmazArdic Photoderm SPF50+ Mineral Fluide 75 gr olarak geçiyor ama Trendyol’da falan bulamadım. Bana hediye gelmişti, piyasasını tam olarak bilmiyorum maalesef.
hms YesimYilmazArdic ümrantoo güneş kremini kullandım cok memnunum kızıma da kullandım. Güneş altında durduk bile yanmadık. Fiyatı da uygun indirime giriyor
Damlayan Hamilelik boyunca temiz icerikli oldugu icin beeo yüz güneş kremini surdum yazin leke olmadi cildim hem, hem de yuzumu berrak gosteriyor surunce hamilelikten sonra da devam ederim diye dusunuyorum hatta
GizemBeidokhti YesimYilmazArdic shiseido mavi kutu turuncu kapak olanı kullanıyorum yağ bazlı ama karma cildimi yağlandırıyor tüm gün ipek gibi kalıyor makyajınnaltında bile