Ssseval Seymaemre benim hiç yara olmadı, lansinohu öylesine sürüyodum bi hafta falan sürdüm baktım yarra yok bıraktım
parasetamoll Mihrican2121 ya evet kullandım ilk iki gün bir şey yoktu aniden yara oldu ama öyle böyle değil yani öldüm gece üstüm açık bile uyudum Kalkan’ı 2 gün kullandım geçti
Zuleyhakaan Seymaemre bir ay öncesinden krem kullanmıştım.bende yara olmamıştı Ama ciddi anlamda ağrıdı. Her emmesinde deliriyodum ama 3 sn sonra geçiyordu.
Omerhatice Seymaemre ben dogum yaptigim hafta aglaya aglaya emzirdim sadece o hafta krem kullandm 1 hafta icinde gecti bisey kalmadi oncesinde bisey yapmadim sadece catlak kremi kullaniyordum 😊
Sefam Duce benim dogumuma 1 bucuk ay varda bende kullanmayı düşünüyorum artik o kremi canim da her gun mu sürmem gerek acaba
Duce Sefam 2 gunde bir sur canim varmis daha zamanin son haftalarinda hergun sur ince bir katman sur 2 dk beklet emiyor zaten hemen sorun yasamassin 🌸
Atlarlayasayan Seymaemre benim hiç olmadı.dopumdan önce de hiç birşey yapmamıştım.umarım bu bebeğimde de öyle olur🙏