Ceren12 Kızlar oğlum bir aydır küvezde yatıyor prematüre doğdu elektrikli pompa ile sağdigim için çok çekiyor ve şuan yok denilicek kadar az denemediğim şeyde kalmadı varmı tavsiyeleriniz
seymasbal Ceren12 benim ikiz kızlarım var küvezde prematüre ben süt götüremiyorum ilk başta biraz geldi ama sonra bir iki damla geliyordu herşeyi denedim yani olmadı stresten zaten
Sadeceanne2 Ceren12 bol yeşillik özellikle dere otu dut kurusu Bolcana su ve düzel bir uyku. 2 saat ara ile. Sağma çok iyi arttırır deneyin saglık ile kavuşun bebeğinize
esraelaaaa87 Humana tea içmiştim ben kızımda çok işe yaramıştı baya süt geliyordu tabi 10 sene önceydi hala varmı bilmiyorum bu çay
birhamilelikgunlugu Tahin helvasi baya sut yapar diyorlar kuzu bi de bi damla vardi bebelak diyesim geliyor bilenler yazsin yine de bulursam bende yazarim 🩷
Ceren12 seymasbal benimkide küvezde ilk başlarda güzel gidiyordu günde iki süt poşeti doluyordu şuan iki günde anca bir süt poşeti doluyor oda tam bile sayılmaz 😐
Dilekmdky Valla sütten muzdarip olarak her şeyi denemiş biri olarak her türlü süt attırıcı ne var ne yoksa yiyip kilo almış biri olarak hiç biri bir işe yaramıyor en son milkin diye bir hap aldım içeriği tamamen organik temiz bir ürün kesinlikle tavsiye ederim içtiğim müddetçe sütüm oluyor çok şükür betslak vs denedim bu ilacın yanında tırt
Ceren12 Dilekmdky vallahi artık bende yoruldum denemediğim şey kalmadı inim diye bir ilaç aldım bende onu kullanıyorum artık kim ne derse yapıyorum yeterki olsun diye ama olmuyorsa zorlamamak gerek bence 😑
Melisct94 Ceren12 Rezene çayı, Laktamil, kuru börülce, helva, bol bol dinlenip uyumak ve bol bol su içmek bunlar güzel arttırıyor. 😊
__tugbaa__ Ceren12 canım ne kadar etkilidir bilmiyorum milkin diye bir içecek ve hap versiyonu var bir kaç yerde gördüm içeriğide temiz. Doğumuma az kldı bnde onu alıp kenara koymayı düşünüyorum. Bir araştır faydasını görürsün belki.
__tugbaa__ Ceren12 canım tahin helvası, boza felende çok işe yarıyor diyorlar. Ben ilk doğum yaptığımda lactamil vardı beyaz renkli süt gibi bende oda işe yaramıştı.
Balbebek012 Ceren12 hoşaf için her gün iki bardak hoşaf suyu iç bir saate dolar göğsün her emzirme veya sağım spnrası 2 bardak su iç yulaf ye hepsi işe yarıyor
Dilekmdky seymasbal reçetesiz benden size tavsiye hiç o karışım bu karışım denemeyin ya da deneyin siz bilirsiniz betslak damlayı iki şişe bitirdim burda yazılan her tarifi de yaptım kilodan başka dönüş olmadı ben trendyoldan almıştım milkin diye yazın çıkıyor içeriği temiz kilo aldıran şeylerdense böyle doğal bir ürün mühendisin oğlu diye bir sayfa var bende ordan görüp aldım ikinci kutum elhamdülillah işe yaradı düzenli olarak günde üç kere içiyorum hapı gözle görülür şekilde fark ediyorsun maşallah diyeyim de :)) kusura bakmayın aktif girmiyorum buraya geç dönüş yaptım
zumrasmom1 Ceren12 merhaba. Kaç haftalık ve kaç kg doğum yaptınız acaba. Bende 26 haftayla uyumlu bebek doğurdum 35 gündür kuvezde. Aslında 31+6 haftalikti ama gelişim geriliği oldu plesentamda sorun olduğu için.
zumrasmom1 Ceren12 süt içinde Instagram’da Ferzan ebe var ona yazdım bende aktardan çemen otu al günde 1_2 fincan kaynat iç kesinlikle faydasını göreceksin dedi yarın bende onu deneyecegim
Gul_ozcan3001 Ceren12 kimyon çayı canım biraz sekerrli yap hem gazini alır bebeğin hem de çok güzel süt yapıyor bunu dene istersen