gunesinannesi_ biryildiz42 benim hala kasılma yok ama baskı var yürüyünce özellikle çok baskı hissediyorum
biryildiz42 gunesinannesi_ çok şiddetlenirse hastaneye git ben şiddetli olursa gideceğim şuan beklemedeyim
gunesinannesi_ biryildiz42 şiddetlense gidicem zaten bir an önce şiddetlenmesini istiyorum ben de haberleşelim🙏🏻
biryildiz42 gunesinannesi_ tamam bacım haber ederim inşallah doğururuz bu gece sağlıkla gelirler 🥹🥹🥹🥹
Minisannesiii Ben de beklemedeyim sertleşme sıklasirsa acile gel dedi doktor. Bu gece uyku yok sanırım.
gunesinannesi_ Minisannesiii sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza heyecandan ve ağrıdan uykum da gelmiyo🤦🏻♀️
nesrinmom gunesinannesi_ kaç dakka sürüyor kaç dakka aralarla geliyor cnm , suyun gelene kadar bekle istersen evde çek sancını , hastanede stres oluyosun doğuracaksan da kasıyor insan kendini ister istemez
gunesinannesi_ nesrinmom kasılma sık olmuyor bel ağrısı sürekli var hiç geçmedi kaç saattir ve sol bacağıma atıyor ağrısı ben de hemen hastaneye gitme taraftarı değilim🥹
gunesinannesi_ nesrinmom bugün gittim açıklık 1 cm nst de küçük bir sancı çıktı benim kız benle dalga geçiyo galiba🤦🏻♀️🤦🏻♀️