mervemurat16 gamze_gbdk Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
dhbetul Resim ekleme simgesine basınca link koymak için yer geliyor önce resmi bir siteye atıyoruz sonra buraya link paylaşıyoruz
gamze_gbdk mervemurat16 soldaki üç çizgiye basıyorum resim yukleye basıyorum mutluresim çıkıyorum fotoğraf yüklüyorum uygulamadan cikiyor anlamadım niye böyle oluyor
mervemurat16 gamze_gbdk uygulamanız güncel mi yoksa sadece fotoğraf yüklerken mi programınız kapanıyor.Google dan mutlu resim yükleye girip deneyebilir misiniz?
mervemurat16 gamze_gbdk yüklediğinizde önce link olur sonra resme dönüşebilir.Ama linki paylaşınca linke tıklanınca fotoğraf herkeste açılacaktır bir deneyin isterseniz