Hanimeller Bende gelen giden yok bacaklarımın ağrısı dışında herhangi bi belirtim yok sancı çıkmıyor nst de 🥹
biryildiz42 Hanimeller akşam saatlerinde başladı ağrılarım hala ara ara girip çıkıyor iki gün önce rahim de yumuşama var dedi açılma yok demişti doktorum ama bugün ilk defa garip ağrılar hissediyorum doğum yakın herhalde
Miraysl Hanimeller bende 39+6 gelen giden yok sadece geçen akşam ki gibi adet ağrısı gibi belim ağrıyor bide bebek 10 dk da bir sertleşiyor ne zaman gelicek bu bebekler
mucizeeemmm Miraysl bende bugün gittim bizde 39+5 olduk benimde sancılarım yok ama 2 cm açılmam var eve gönderdi sancıların olunca gel dedi ne kadar sürer hiç bi fikrim yok
Hanimeller Miraysl benımde dün karnım kaskatı oldu dedim kesin doğurcam ama doğmadım 😅 bugün zaten hamile değilim gibi sancı bile vurmadı Allahım son günleri beklemek ne zormuş 🥹
Hanimeller mucizeeemmm benim doktor çatı falan yapmadı açıklığa da bakmadı sadece gidiyorum nst tansiyon ölçüyor ultrasona bakıyor suyu falan normal diyip yolluyor 🥹
Miraysl mucizeeemmm valla bana 3-4 ki kontrollerde açılmama bakıyor ama yok bebekde kanalda değil yarın 40 haftalık randevum var bakalım ne dicek selametle hepimiz doğuralım
mucizeeemmm Hanimeller ilk defa çatı muanesi yaptı 39+5 oldu 2 santim açılma varmış dedi sancıların başlarsa gel
mucizeeemmm Hanimeller yok son kontrol diye baktı açıklık var mı diye ama ntsye hiç bağlanmadım daha bekliyorum açıklık çoğalsın
nehirlefou Hanimeller benim düzenli olarak bakıyor gittiğim de nst de sancım çok fazla çıkıyor makine sürekli ötüyor
mucizeeemmm Miraysl valla sanırım yarın geliyor az önce nişanımda geldi sancılarımda başladı çok tuhaf duygular içerisindeyim 🥲🤲🥹
Esraa29 mucizeeemmm nişanın nasıl geldi cnm benimde dün sarı biraz siviydi ama acaba öyle birşey mi Nisan gelmesi