Minik-ve-annesi Benim gibi olan var mı acaba bende sormaya korkuyorum yapmicak misnz diye doktor muayenem bidaha 1 hafta sonra. uygulamaya göre de 1 hafta sonra zaten doğumum ya catm darsa diye düşünmeden edemiyorum
Hanimeller Minik-ve-annesi ben 39 oldum hala yapmadı doktorum ben iki kere sordum yapmıyoruz anca sancıyla gelırsen yaparım dedi 😂 bazı doktorlar çatı muayenesini gerekli görmüyor doğum anında zaten açılman başladığı anda bakıyolarmıs eğer o an bile çatın açık değilse sezeryana alıyolar
Boncukk123 Hanimeller valla olması gereken bu bence öncesinde doğuma haftalar kala gebeyi strese sokmanın anlamı yok olacak olan her sekılde olcak nasipte ne varsa doğum o sekılde gerçekleşecek 🌸
Hanimeller Minik-ve-annesi yok valla beklıyorum gelen giden yok 🥹 bacaklarımın ağrısı dışında herhangi bi belirtim yok sancım çıkmıyor nst de
Minik-ve-annesi @Hanimeller şuan ayaklarm davul gibi ayakkabılarmn hiçbiri olmuyo sandalet giyorum o da küçük geliyo artk 😵💫bide benim el bileklerim çok fena agryo sende de var mı böyle bişey 😕
Hanimeller Minik-ve-annesi benım ödemim çalıştığım dönemlerde ve o sıcak aylarda aşırı oldu artık ödemden dediğin gibi ayakkabılarım olmuyordu ama suan havalar serinledi ödemim hafif düzeyde var rahatsız edici değil ama dediğim gibi eklem ağrıları bilek ayak bacak ağrılarım çok özellikle gece . Böyle uyurken benı dövüyolar sanki bacaklarımı canlandıramıtorm ilk uyandığımda