Minikperi ipeklinaismom kızımın sınıfında 15 kişi bar 7si Asel. Artık bu ismi görmekten gına geldi. Türkiyede son 4 yılda artık 3 kız bebekten birisinin ismi Asel. Yanındaki diğer isimler güzel ama 🌸💕
Vandb ipeklinaismom iki isimden değil tek isimden yana kullanın bence tabi hakkınızı iki isimle okulda falan çocuğa seslenmek çok zor oluyor. Bide çok popüler hep olan isimler seçmişsiniz gibi geldi bende çok popülerlikten yana değilim belki 7 yüzden hoşlanmadım yani şuan instagrama giriyoruz yada Bi parka okula gittiğimizde hep çocuklara bu isimlerle sesleniyorlar
Sehermahsum7321 Minikperi aynen benim etrafım da da var baya gına geldi çevredekiler de diyor oğlunun ismi Ömer Asaf kızının ismini asel koy ayyy hayatta kaldıramam bu ismi sülalede 20 çocuğun ismi asel lina
ipeklinaismom Minikperi bir türlü uyduramadik ya bende anaokulu öğretmeniyim 6 yıldır iki kez falan Asel geçti okulumdan gerçekten karar vermek çok zor
Minikperi ipeklinaismom benim kuzenimin ismi Melek Mina. Yani Mina ismi çok güzel 30 yıl önce annem bana koymak istemiş Fatma Mina diye ama babam istememiş Fatma söylenmez diye. Bilin bakalım Fatma’nın yanına ne koymuşlar. Tabi ki Nur 😅 o yüzden severim bu ismi Asel’siz daha güzel ama. 🌸
Minikperi ipeklinaismom siz bilirsiniz ama her yer Zeynep ve Asel kaynıyor ben ikisini de koymazdım şahsen. Popüler isimleri koymuyorum. İlk kızım Bilgehan şimdi ikincisi yolda Ecehan koyacağım. 🌸
selcancemarda Bana zorlama geliyor. Herkesin adı asel mila lina luna sacma geliyor. Fikrimi sordugunuz icin soyledim.
aytencelik Ben de küçüklüğümden beri bi kızım olursa Eylül koyacağım diyordum ama ben hamile kalana kadar her yer Eylül oldu 🤣
Vandb aytencelik bende Defne derdim 14 15 yaşlarındaydım kesin defne koycsm kızımın ismini dedim o kadar popüler olduki ismi göresim yok 🙈
Merimerim Ben Türkçe isimleri çok beğeniyorum kızıma Neslihan ece ismini koyacağım. Bunun dışında Ülkü, Miray, gökçe, Umay da listemde vardı