yagmurrrra Kevser_my saçma değil mi sizcede alışmış olduğunuz bir doktor olmıcak şansa kim varsa hastanede belki memnun olmıcaksınız vesaire.. hani en azından son kontrollerde bir doktor belirleyip özele gitsenizde doğumuda ona göre bildiğiniz doktor yapmış olsa
Minikperi Kevser_my mümkün tabi ki. Ayrıca çok mantıklı. Yani ücretini verebilcekseniz iyi bir özel hastanede konforlu doğum yapabilirsiniz. 🌸
Annebebek012 Kevser_my ben öyle yaptım ama özel deki doktoruma 3 sefer kontrole gitmiştim yani ilk bebişimde ama özelde konforlu bir şekilde doğum yaptım en azından 2 sefer gidin özele doktora o size siz ona alışın nasıl bir doktor olduğunu görün ben çok hastane degiştirdim çok karmaşık oldu ama doktorum elimden tutarak soktu ameliyathaneye güzel bir doktora denk gelin 😊🤗
anonimm1907 Kevser_my 36. haftamdayım düne kadar devlete gidiyordum dün özele gidip herkesin övdüğü doktora girdim ve doğumu burda düşünüyorum dedim o da mümkün oldugunu söyledi. sizdr araştırıp gidebilirsiniz
Minikperi yagmurrrra devlette sürekli aynı doktora denk gelinmiyor ki. Bir uzman doktorun yanında bir sürü asistan doktor var. Devlette doğumu doktor bile gerçekleştirmiyor ebeler yapıyolar. Yani saçma değil. Alışılmışlıkla hiçbir alakası yok.
Iremaydmrr Minikperi oh be bende günlerdir düşünüyorum bende özele gidiyorum acaba devlette mi doğum yapsam diyordum sanırım özel daha konforlu
yagmurrrra Minikperi ben devlette doğumu desteklemiyorum ki diyorum ki özel bir hastanede iyi bir doktor bulup en azından birkaç muayeneye gidin durumunuzu herşeyi bilsin siz alışın bildiğiniz bir doktor olsun belki gece sancılanıcaksınız en azından kendi doktorunuzu çağırabilirsiniz. Muayeneye gitmeyip sadece doğuma gitmek baya şans işi belki hiç memnun kalmıcaksınız bu riske atılıcak bişey değil bence
Minikperi Iremaydmrr ben 3,5 sene önce Hacettepe üniversitesi hastanesinde doğum yaptım. Yalnız kalmak en büyük travma. Şimdi şehir hastanelerinde sancı çekerken vs refakatçi alınıyormuş yanına. O yüzden belki devlet daha iyidir bilemem. Temizlik vs açısından övüyolar. Ben sadece avantajları söyledim. 🌸
Minikperi yagmurrrra emin olun özellerde bile doktorlar sizi doğumda tanımıyolar. Bazıları tatilde oluyor bazıları gece gelemem diyor. Doğum işi komple bir şans işi. Hanımefendinin durumda önemli olan hastanenin iyi olması
yagmurrrra Minikperi hayır öyle bişey yok özelde doğurdum doktorum gece hastaneye 10 dk içinde uçarak geldi herşeyimle ilgilendi. Ama gittiğim hastanede asla beğenmediğim kadın doğumcu doktorları var istemem mesela onların girmesini. Şimdi 2.ye hamileyim yine aynı doktoruma gidiyorum
Sumeyyealts Hiçbir özel hastane doktoru gebeliğini takip etmemişse, gebenin gebelik dönemi hakkında bilgisi olmadan doğumuna girmek istemez bi kaç özel kontrolüne gidip doğumu o şekilde yapmanızı tavsiye ederim
cutecik Kevser_my olmaz bnce cnm özelde olsa doktor belirli haftadan snra hasta takibi yapmadığı için kabul etmiyo
SahraKubra Kevser_my ben ilk oğlumda 36 hafta boyunca sadece özele gittim hiç devlete gitmedim 36. Haftada doktor Plesenta Previa var doğumu ben yapamam kan bankası olan bir hastahaneye gitmen gerekiyor dedi bir anda kalakaldım… O yüzdem şu anda hem devlete hem özele gidiyorum evet özelde doğum yapmak istiyorum ama mecburen devlet de olabilir her şeye hazırlıklı olmak lazım
cutecik SahraKubra ay nasıl bir doktor o öyle ya ne kdr saçma 36 hafta boyunca takipli hastasını bem yapamam demek nedir ne okudu o acaba bnm ilk doğumumda öyleydi 5 ünite kan yedim ama şikayet edilecek cinsten bir doktormuş yani
sevgigorgell Kevser_my merhaba iki kızım var ilk kızımı devlette doğum yaptım ve hiç yaptigimi anlamadım bile o kadar neşeli sohbetli geçirdiki ebe çok ilgiliydi. İkinci kizimida develtte dogurcaktim yer olmadığından sevk yapıldı Özel hastaneye ve orada da çok ilgili ebe ve doktora denk geldim her ikisindede Cok çok memnun kaldım. Şimdi üçüncü doğumum olacak 31+5 iz bunuda devlet düşünüyorum doktorum çok iyi ebeler çok ilgili o kadar memnunumki 😊
Cocuk_Gelisimci_Anne sevgigorgell hangi şehir acaba merak ettim bu arada sağlıkla kucağına al inşallah 🌺
Minikperi yagmurrrra size öylesi denk gelmiş ama çoğu insana öyle denk gelmiyor maalesef. Özel kliğe giden reklamlarını iyi yapan meşhur kadın doğumcuların neler yaptıklarını okuyup şaşırıyor insan. Bu yüzden dediğim gibi doğum işi komple bir şans işidir.