keremtahamom_ Kevser_my adetim 1 hafta gecikene kadar test yapmadım kimyasal gebelik olma ihtimali geçsin istedim. Bu bir haftada gebe olduğumu hissediyordum tabii ama çok belirti yoktu en büyük belirtim bel kasık ağrısı ve halsizlikti
Iphone36 Kevser_my benimde adetim 2 gün gecikince öğrendim zaten 1 gün geçince de anladım hamile olduğumu hissettim desem daha doğru 😊 bende belirti yoktu adet olmadan önce aşırı gergin sinirli göğüs ağrısı yaşayan bir insandım göğüslerime dokununca hiçbir ağrı yoktu adet belirtim olmadığı için anlamıştım sinirli gerginde değildim test yaptım çıktı ertesi günde kan verdim 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim şuan 21 haftalık oldu 😊
ipeklinaismom Ovulasyon testi kullanıyordum İlişkiden on gün sonra test hep pozitif gösterdiği için şüphelendim erken gebelik testi aldım silik çıktı sonra kan verdim negatifdi adete de 7 gün vardı , adete 1 gün kala erken gebelik testindede kandada pozitif çıktı sonradan yukseldi
elmaelmaelma Ruhal kasık ağrısı, batma vs olmadı. Göğüs ağrısı vardı ama adetten 1 hafta önce de oluyordu bende, o yüzden onu belirti olarak göremedim. Hamile değilimdir diye düşünerek yaptırmıştım aslında tahlili