guzelanne01_ Doktorumuz oceanı önerdi Vitaminide,kan damlasınıda bende ocean kullanıyorum ama bazıları bestiron daha temiz diyor
Otherozge guzelanne01_ bestiron kullandım kızımda içerği daha temiz.vitamini zaten anne sütünden alıyor.yada ek gıda dönemindeyse yediğiyle vitamin takviye ediliyor.
hunilimom guzelanne01_ ben demir kan damlası ocean kullaniyorum iki çocuğuma da doktorumuz onu önerdi
guzelanne01_ XxTubaxx banada ocean önerde bende ocean kullanıyorum Ama bestiron daha temiz içerikli deniliyor bilemedim
guzelanne01_ Otherozge Annesi olarak tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama çok önemli bu vitamin bebeklerde kemik gelişiminden yürümesine Oturmasına kadar önemli Bence kullanın Şuan hiç bir yediğimizde vitamin yok hep hormonlu tabi siz daha iyi bilirsiniz…Evet burda okudum bende daha temiz içerikli diye ama doktorumuz profosor oda çoçuklarına ocean kullanıyormuş kafam karıştı
Otherozge guzelanne01_ yani doktorunuz önerdiyse bestiron mu diye tereddüte düşmenize karsılık yorum yaptım.benimde kendi cocuk doktorum bestironu önerdi kullandım cocugumun oturusunda yürüyüşünde cok şükür bir sıkıntı yok.tabiki sizde annesiniz kendi kararınızı kendiniz verirsiniz 👍🏻
guzelanne01_ Nrmrv banada öyle geldi internettende araştırdım gayet temiz içerikli Bilemedim ,Bestironda kabızlığı okudum mesala ama oceanda okumadım