Yeter58 Merhaba kizlar kadir ismi cokmu kotu duyanlar hep büyük bir tepki gösteriyor isme. Eşim babasının ismi diye cok istiyor bende esimin dedigi olsun istiyorum cevre baskisiyla karsi karsiyayim ister istemez insan etkileniyor
mommys1 Yeter58 ay şu çocukları bi salsınlar ya daha hoş isimler varken bebeğe kadir ismide ne yani bu erkeklerin baba ismi koyma aşkı beni benden alıyor
Mmeelliikkee Yeter58 eski isim karşıtı değilim oğlum olursa Ömer yada selim aklımda ama Kadir i bilemedim ya çocukluk dönemine gitmiyor sanki direk 45 yaş üstü gibi birazda kaba geliyor… ama sizin içinize siniyorsa kimseyi ilgilendirmez
Eslemim34 Yeter58 Bence koyma. İsim eski ilerde çocuk arkadaşlarıyla kendi ismini kıyaslandığın da üzülür bence. Daha güzel erkek isimleri var araştırıp eşinizi ikna edin.
Hlyyyy Yeter58 benimkide istiyor kendi babasının ismini ama iki isim koyacağım o şekilde kurtarıyorum büyüyünce çocuk zaten kendi beğendiğini kullanacak görecez 😂 bu ısrardan ben de hoşlanmıyorum ve saçma geliyor ama bir sorunumuz vs olmadığı için kırmak da istemedim siz 2 isim düşündünüz mü ?
Yeter58 Hlyyyy merhaba benimde eşimle hic sorunum yok elhamdulillah bana karsi cok iyidir normalde asla beni kirmaz ama bu konuda asla beni dinlemiyor ikinci isimede karşı beyefendi daha zamani var ikinci isme ozaman karar veririz diyor😏