Mervesg İyi aksamlar bursa özel hastane dogum ucretlerini ve imkanlarini bilen yardimci olabilirmi ☺️ Teşekkürler
ezgikurttt Mervesg hayat hastanesi normal dogum ve sezaryen fiyati 2200 tl idi ama yılbaşında 2500 olacak sanirim zam gelecek . ocakta orda dogum yapcam kismetse
ezgikurttt Mervesg imkânları da cok guzel oda süsleme sunum masası lohusa şerbeti dogum fotoğrafçısı kuaförü hepsi var
Mervesg ezgikurttt hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim😊 bu fiyata dahilmi saydiklariniz
Mervesg ezgikurttt medikabile gidiyorum muayene ye ucreti 130 tl dogumu bilmiyorum hayat hastanesinde muayne ne kadar
ezgikurttt Mervesg fiyata dahil olan kuafor kapi süsü ve lohusa şerbeti. Digerleri icin ekstra ücret ama cok pahali degil . muayene ucreti 100 lira. Cok guzel bi hastane tavsiye ederim
Mervesg Hafsaserpil memnunmusunuz doktorunuzdan nihat gok benim doktorum kendisi gördüğüm en ilgili doktor degistirmekte istemiyorum ama imkanlar 😌
Hafsaserpil Mervesg ben memnunun şuan sonuna kadar bir sıkıntı çıkmadığı takdirde tabi normal doğumu öneriyor ve beni çok rahatlatıyor her gittiğimde en ince ayrıntısına kadar bebegin durumu hakkında bilgi veriyor.
Busvey1616 Inci006 ben medicalparkta özlem oruç şenere gidiyorum 33haftalığım. Normal: 2500 Sezeryan:3500 benim doktorumun muayene ücreti 145tl
EmelBabacan ezgikurttt bende nazmıye senturke gıdıyorum gecen hafta hatta kontrol vardı fıyat bılgısı alırken sizin yazdıklarınızın ayrı ayrı ucretlerı oldugunu soyledıler
ezgikurttt EmelBabacan kapi süsü kuafor ve lohusa şerbeti fiyata dahil dediler digerleri icin ek ücret alınıyor. Oda süslemesinde hersey istiyosan 500, fotoğrafçı 275 tl