ebrulina Elsa57- sakin diziler severseniz aşağıdaki dizileri öneririm virgin river Gilmore girls Anne with an e
42Cey34 La case de papel 😍 Game of thrones The rain Strenger thinks Harika kaç kere izledim bilmiyorum
Minikperi Elsa57- komedi Friends veya Seinfeld, fantastik game of thrones, romantik komedi the bold type, aile Gilmore Girls veya Virgin River, gizem Lupin, hem suç aksiyon olsun hem de komik olsun derseniz de Good girls ve Dead to me.
Nur123aa Elsa57- elite var ama baya cinsellik içeriyor ama ben çok beğendim onun haricinde Netflix de the walking dead mükemmel ve la case de papel
Miracleee Elsa57- -from Korku gibi başlıyor ilk bölümlerde ama sonra hafif gerilimler ve içine çekerek devam ediyor. Tekrar baslayasim geldi harika dizi bence.
Minikperi Nur123aa ben 4 kere bitirdim ya her seferinde ayrı güzel. Chandler öldü ama içimde derin bir yara… 💔
Nurr_22_22 Elsa57- manifest tek geçerim çok sarıyor bölümler nasıl bitiyor anlamıyorsun 4 ya da 5 sezon olması gerekiyor netfilixte
mercimekkoftesi1 Ne tarz bişey istiyorsunuz ? Benim film arşivim bayaaaa geniş ona göre öneri yapayım 😅
Elsa57- mercimekkoftesi1 her tür uyar aslında sarması önemli sadece hep diziye baslayacam diyorum sarmıyor.
elmaelmaelma Forever Suits Virgin river La casa de papel An with an e The Queen’s Gambit Selfmade The crown After life You Behend her eyes How to get away with murder Lucifer Bunların konusuna bakıp ilginizi çekenleri izleyebilirsiniz. Hepsi farklı türlerde ve çok güzel diziler.
ghostty Elsa57- netflix te ateşböceği yolu. 2 sezonluk bir dizi. Geçmiş, günümüz şeklinde anlatımı var. Severek izlemiştim. Yabancı bir dizi.
Togcee Elsa57- Elite Riverdale Sex life Valeria Komşu ev Cennete hoşgeldiniz Sahte profil Lucıfer Emily ın Paris You Sky rojo Bridgerton Daha sayabilirim 😹😹 Ama hepsi birbirinden güzel
Elsa57- Togcee zevklerimiz ayni galiba içlerinden bazilarini izledim bu aksam başlarım canım teşekkürler 💜