Nblmbn Gul_ozcan3001 hiç bir sıkıntı yok 1 hafta sonra da ileriden Gider doktorun ölçümüne de bağlı büyük bir fark olmazsa sorun olmaz
Gul_ozcan3001 Lina-Annesi teşekkür ederim bende küçük diye çok endişeleniyordum bı de 10 gün geriden gelmesi beni biraz germisti umarım bundan sonra yakalar haftasını öyle umuyorum 🤗teşekkür ederim
irem10 Gul_ozcan3001 bizim bı tanıdık 2 hafta geriden geliyordi bide sezeryandi öyle 38 mi 37 de mi ne doğdu yani çocuk bir nevi 1 ay önceden doğmuş gibi oldu. Şimdi cin gibi merak etme
Bsrblr Gul_ozcan3001 tansıyon ve preeaklamsı olabılır bı tahlıl yaptırın Benımde hep gerıden gelır ama bende preeaklamsı var o yüzden doktor da 3 hafta ara olmazsa korkma dıyor
Gul_ozcan3001 Bsrblr bı sorayım doktoruma ama bizimkine geç döllenme olabilir dedi yine de korktum takip edilcekmis eğer yakalamazsa haftasını ona göre bakilcak
Seherakdogan-33 Gul_ozcan3001 merak etme bnm detaylıda bnmde öyleydi beslenmeme dikkat ettim özellik nesquik ve süt kefir kabak çekirdeği tükettim haftasını yakaladı bi ayda