yamanagihan son regli tarihim 1 ağustos. O ay hamile kalmisim ama soyle bi durum var bizim durum biraz garip cok cok sulriz oldu 3 yildir istiyoduk denedik olmyodu ilacli tedavi oldum klomen felan kullandim yine olmadi en son kist felan olunca ara verdim ocak ayindan beri doktoruma gitmedim. Tabi ara verdim ama iliski yasiyoduk yine hamile kalmak icin iliski oluyodu degerlendiriyoduk nesye esimle konjstuk bi asilama deneyelim dedik (son refli tarihimden sonra) sonra ben regli tarihimi bildigim icin doktorumdan randevu aldim asilama yaptirmak icin baktim regli gunum geldi olmadim ikinci gunu oldu gelmedi yine olmadim en son doktoru aradim boyle boyle dedim randevuyu oleri tsrihe atalim dedim o da randevu olusturmaya gerek yok oazartesi gunu terkar ara randevu ayarlariz sali gunune dedi. Sonra ben oazartesi gunune kadar olmassam kan veririm dedim ama aklimin ucundan hamile olabilcegim gecmiyodu sonra oazar gunu esim evdeydi aksam da disari cikicaktim avm ye felan gidicektik esime dedim ha oazartesi ha oazar gunu vermisim gidip vereyim kani dedim hazir dsiardayiz aklim dagilir zaman gecer dedim sorma gittik acile kan verdim disarda islerimzii hallettik eve geldik bi baktim sonuc 1000 cikmis ne yapcagimi sasirdim asilama yalmaya karar verdigimiz ay dogal yolla hamile kalmisim haberim yok. Sorma ertesi gunu doktoru aradim sali gunune randevu aldim keseyi gorduk. İlk gittigimiz gun tam 5 haftalik olmustu o derece yani 😂 bide ben oazar gunu aksam ogrendim dedim ya tam bir hafta once pazar gunu sabah esimle kahvalti yaparken bana sey dedi ruyamda asilama icin doktora gittigimizde doktor ultrasonda bebek goruyo dedi doktor hamile oldugunu soyledi dedi tam bir hafta sonra ayni gun hamile oldugumu ogrnedik. Ben cok ustunde durmadim ruyanin umitlenmemek icin bide reglime de o zaman 3 gun felan vardi. Boyle iste suan da da 14+3 deyiz yarin kontrolumuz var insallah bebeis kendini gosterirse cinsietini de gorcez 🤲🏻 rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah ben bide o ay hanile kalmak icin iliskiye bile girmedim asilama yaptirxaz diye demek ki denilen sey var ya kafaya takmayinca akisina birainca oluyo diye ben bunu yasayarak ogrnedim ve anladim. Rabbim isteyen herkeze nasil etsin 🤲🏻🤲🏻