yamanagihan Ben Ağustos’ta son adetimi olmuştum ve tatile gitmiştik orada da ilişki falan yaşandı elbette. hamileymişim meğer😂 ve hoppola cuppla ye iç sıç hesabı yapmıştım. Eylül ayında da hamile olduğumu evde test yaparak ve hastaneye giderek öğrendim.
Sinemtokat yamanagihan Temmuzda 3 gun adet gecikmesiyle test yaptimm pozitiff hemn hastaneye kostum simdi 15 haftalik olduk bile
Elifdenizmtl yamanagihan Bizim de planlı bi şekilde olduğu için adet gününe yakın test yapıp öğrenmiştim😍
annelik_4 yamanagihan evlilik yıldönümümüzde son adet tarihim 29 ağustostaydı 28 eylülde bir gün gecikmeyle öğrendim 10 haftalık olduk çok şükür 🥰
Gamzekck_ Çocuk yapmayı düşündüm ilişkide bulundum ve o ay içinde hamile olduğumu öğrendim 😂 planlı bir şekilde yani 🫣 4 yaşında bir oğlum var tekrar oğlumu bekliyorum ❤️
_06ogretmenanne Haziran ayında öğrendim. Üç gün önce falan arkadaşlarımla rakı sofrasındaydım, üç gün sonra şüphelenip test yaptım pozitif 😄
fundatlas yamanagihan ben reglime günler kala öğrenmiştim. İnanılmaz göğüs agri ve hassasiyeti vardı. Kasık ağrıları vardı. Erken gebelik testi boş kaset testler daha güvenilir net olarak çıkıyor 2-3 gün kala
Sareeee yamanagihan 7 yil doktor doktor gezdim gormedigim tedavi icmedigim ilac kalmadi en son tüp Bebek tedavisine basliycagimiz ay adetimi bekliyordum hamile oldugumu ogrendim
MerVedatt yamanagihan 6 ay denedik hiç umudum yokken regl günümde olması gerekiyordu bişe yoktur diyip test yaptım ve merhaba dedi ☺️ bide dişe röntgen çektirdim ağır yük kaldırmıştım bilmeden
ElvanSyr Mart 3 son adet günümdü. Nisan ayında adetim gecikince erken dönem gebelik testiyle öğrenmiştim. Şu anda 35+6 dayız. Planlı gebelikti o yüzden hemen anlayıp test yapmıştım.
Brkn pamuksekerinannesi 28 Ağustosta en son adet oldum 28 Eylül tanışma yıl dönümüzdü test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim hem bizede süpriz oldum smdi 10+3 olduk bile
ilaydaoksuz yamanagihan ben haziran ayında öğrenmiştim. Şubat depreminden sonra eşimin yanına yurtdışına gittim kendisi baba olmayı çok istiyordu elhamdülillah çok şükür rabbime haziran ayında adet gecikmesi ile evde test kitiyle yaptım pozitif çıktı. ilk 3 ayımı orada geçirdim daha sonra ana evine döndüm orada zorlanınca 😁 umarım sağlıkla kucağıma alırım yavrumu 🤲🏻 Allah evlatlarımızı korusun 🌺