fadiyee merhabalar kızlar, nasıl gidiyor bizimkisi biraz zorlu geçiyor gibi baş dönmesi mide bulantısı beni çok yoruyor sizlerde de öyle miiii biraz sohbet edelim 😌🪷
Myrtle fadiyee boş öğürmelerden biktim ben de. Ne kusturuyor ne rahat ettiriyor :) bebek saglikli olsun da bu da tuzu biberi diyorum :)
annelik_4 fadiyee 3 haftadır bulantı istifra yorgunluk bitkinlik herşey var inşallah bir an önce geçer su bile içemiyorum😑
Pkurtcu fadiyee 13 haftalık gebeyim bende çok kötüyüm sürekli kusuyorum doktorum vitamin yazdı onları bile içemiyorum :( ama kucağımıza aldığımızda herşeyi unutcaz ❤️❤️
fadiyee MomsE ilk gebeliğimde bu kadar erken bulantı vs yaşamamıştım biliyorum her gebelik bir değil fakat hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor 🥹
MomsE fadiyee 15. Haftamdan sonra azalarak bitti şimdi çok nadir oluyor sanırım bir de son haftalarda oluyormuş
fadiyee annelik_4 ayıptır söylemesi ben istifra da edemiyorum o çok çok kötüüü tüm gün halsiz halsiz yatıyorum 🥲
aysenuurr11 fadiyee cok sükür agri sizi sanci bulanti derken 38.haftayi gördük💖🤲🏻 saglikla gelsin bebisler insallah🤲🏻