GozdeCemre ozlmkck23 bende zaten ilk gebeliğimden sezaryandan kalma bir göbek vardı😂o yüzden bebek göbek mi anlamıyorum 😂
BurcuuA ozlmkck23 bende hiç yoktu 15+2 yim daha yeni göbeğim belirmeye başladı ama zayıfım belkide ondan mı bilmem 51 kiloyum 😁
ozlmkck23 GozdeCemre bende biraz kiloluyum o yüzden sordum bende anlayamıyorum bebek mi göbekmı😂 ama eşim kilo aldın demesin diye ona bebek diyorum😂
GozdeCemre ozlmkck23 ay bende öleyim aslında hanile kalmadan önce vardı bi göbek utanıyordum artık şimdi gerile gerile hamileyim diyorum 😂bir sorsalar daha 12 haftalık ama 6 aylık göbeği😂😂😂😂
mavi_8 Mide bulantınız kusmanız nasıl kızlar? Ben de 12. Haftaya bugün girdim. 11. Haftada kusmam kesildi. Sizin nasıl?
ozlmkck23 mavi_8 benim hala devam ediyor bulantı halsizlik çok zorlanıyorum kasıklarımda agrıda oluyor
Yldzzyldzz Ay benmki ozaman hiç bebek değildir 8+5 iz az önce eşime bak bu bebek diyorm baya göbek çıkmş o da hayır göbek diyo ısrarla bebek demiştim 🙈🙈 siz 11 haftalıkken şüpheye düştüysenz benmki kesn göbek ozaman eşim haklıymış 🤣🤣🤣 ay çok kilo almışm 🙈 Mide bulamtım hiç yok aksine iştahım açıldı sanki 😀