Demetgk Ultrasyonda pipisini net görüp doktorda erkek dedikten sonra değişen var mı 12 haftadayım ve bugün erkek dedi doktor ama kiz ihtimali var mı acaba
Esse123 Demetgk 12 de bana kesin erkek dedi hatta pipisini gösterdi 14+5 te kız dedi 16. Haftada gel kesin bişey söylerim dedi
FatmaOrhan Demetgk ayrıntılı ultrasondan sonra emin olabilirsiniz kıyafet vs almayın bende ayrıntılıya kadar erkek dediler ama emin değilim dedim herkese o gün testislerini vs net görüyorsunuz sonuca ozaman emin oldum 😅
Tugbaylmaz- Bana da 12. Hafta da kesin erkek diyip pipisini gösterdi doktor 🙈 16. Hafta da kız olduğunu öğrendim 😂
Akdasd Hanımlar ayrıntılı ultrason kaçıncı ayda haftada oluyor yine kadın doğum doktoruna mı yoksa farklı bi bölüm mü ?
Sinem11 Akdasd ben ayrintili ultrason icin 19+3 de gitmis olucam insallah. yine kendi kadin dogum doktoruma gidicem
Demetgk Arjin_rojin nasil met gormusmusydunuz peki bacak arası çok acıktı gördük ama değişir mi bilemedik
Meryemlii Bana 16. Hafta yüzde yüz erkek al pipisi deyip kağıt verdi 20. Hafta da kız dedi kızım oldu
Demetgk Meryemlii peki siz ultrasyon da gormediniz mi yandan bi pozisyonda mi emin oldu doktor bizim bacakları acıktı resimleri de var
Nursemom90 Bana 15. Haftada erkek dediler pipisini bile verdiler çekip 19. Haftada kız dediler sonra hala düşünüyorum pipi diye verdikleri şey ne diye
Cansuomerali Nursemom90 ultrason fotoğrafı var mı acaba merak etti de varsa atar mısınız pipili fotografi
mammaaa33 Nursemom90 bana da fotoğraf verdi pipi net bir şekilde belliydi bacak arası alttan gösterdi 😅
Agg0207 Demetgk 13. Haftada erkek dedi bize bacak arasını gördük resmen erkek gibiydi ama 18-19. Haftalarda %80 kız dedi hatta detaylıda net belli oldu kız oldugu
Demetgk Agg0207 evet istediğim cevap buydu bacak arası çok acıktı ve çıkıntı bariz belliydi ondan kendimi kandırmak istemedim ama