Mesa3333 MomsE çok tatlısınız çok teşekkür ederiz.Sizin de bebeğiniz sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inşallah 💕
minikmucizeemaak Mesa3333 Amin Allah razı olsun 🫶🏼 Atlas bizim sevgilimiz zamanımızdan hayalimizdi, Asil ismini de arkadaşımın yengesinde duydum ve çok beğendim birleştirince de çok hoş geldi kulağıma 🐣
Sareee39 Mesa3333 benim oğlumda cumartesi geliyor nasipse ismi de Asil biz çok severek ve beğenerek koyduk çevremizdeki tepkiler de çok olumluydu beğenildi 🥰
BlablabIa Bende erkek olursa asil çok istiyordum hatta eşimle Muhammed asil olsun diye düşünüyorduk ama kız oldu size de fikir olur belki hem kuranda geçiyor hem uyuyor
Nur123aa Mesa3333 çok güzel bir isim oğlum olursa tekrardan kesinlikle düşünürüm şu an oğlumun ismi Asaf asil i ikinci oğluma düşünürüm kızım olursa eğer Asel düşünüyorum uyumları mükemmel
Mesa3333 Yagmurakyurek poyraz isimli çocukların biraz sert,dik başlı ,özerk olduğunu duymuştum o yüzden biraz mesafeliyim ama söylenişi çok güzel
Yagmurakyurek Mesa3333 Yusuf Eymen koy muhammed emin koy Alparslan koy Ömer Asaf koy isim çok 😬😁 emir Asaf Yiğit Can yiğithan Alperen Mehmetcan Emircan Emirhan ( Yusuf Çınar) da güzel
Yagmurakyurek Mesa3333 haha estağfurullah nie kızım birtane kişiye az önce yorum yaptım karan die isimi olur karan maran abudik gubidik isimler vermeyin çocuğa dedim 🤪🤣🫣ona kizdm ama size nie kizayim estağfurullah 😅❣️