crescent_ Gebelik eğitimine katıldığım hastanemin bir doktoru sormuştu bu soruyu 🙂 genelde cevaplar : heyecan, korku, mutluluk gibi cevaplardı. Sizinkiler ne ? 👀
smcnkrt crescent_ heyecan huzur ilk kalkış 😵sezeryanda ilk kalkışım biraz zordu sadece ondan korkuyorum😢
deletedmom11 Heyecan müzik açıp göbek atma ağrı hissetmemek için 😂 we kimsesiz olduğumu unutmamak 🙈 herşeyi benm yapmam Lazmmm😳
Melody Korku acı sürekli sürekli bunlar aklıma geliyor hergün içim acıyor erken henüz çok ama kötüyüm aklıma gelince miğdem daha kötü oluyor 😞
crescent_ Melody erken haftalarda benim de korkularım vardı ama daha sonra geçti. Sonunda mutlu olacağımı bildiğim bir olayı yaşamak, getirdiği ne olursa olsun çok etkileyici ve güzel olsa gerek. O yüzden sonuca odaklan ve rahatla! Bir de pozitif hikayeler baya olumlu etki yapıyor. Arada onları okuyabilirsin. Rabbim hayırlı doğumlar versin 🙏🏼
deletedmom11 EmraheydaBier tabiki türkiyedekiLere dans göbek show yollucam canLı yayında doğurcam onLarda ordan izLicek ondan cıstak cıstak doğurmam Lazım biLmedğm bişi diiL bi doğurdm nasıLsa ağrıyıda biLşyom 😂
EmraheydaBier deletedmom11 çok pozitifsin ya hayran kaldım ya ben ilk olduğu için feci derecede korku var bazen teselli veriyorum 5 dakika geçmiyo surat düşüyo korkudan🤣🤣🤪🤪
deletedmom11 EmraheydaBier içerdenkaLmıcak bacım bende korkuyodm kendinide parçaLasan o bebe çıkcak DediLer aaaa bi baktm çıkmış hatta 6 sene geçmiş 😂 zaten bende akıL oLsa bi daha doğurmazdım ama bak naptım hamiLeyim ahaaa ne kaLmış şurda 120 gün amaaa yarıyı geçmişim bi dahaki konuşmaya ben doğuma gidiyom yazarm kızLar göbek hawası eşLiğin de Allah Allahhh yandan yandan derim anacım burda son bir ayda 100 doğum oLdu 95 i sezeryan ne derdiniz warsa kestirmeye ben doğmda çekcem çatır çatır doğurcam bitcek gitcek onLarda doğmdan kaçarak doğmdan sonra ayLarca çekecek 🙈🙈
EmraheydaBier deletedmom11 maşallah allah bağışlasın doğru söylüyosun normalden nekadar korksamda sezeryandan daha çok korkuyorum sen istanbuldanmısın
husniyealtun deletedmom11 yasim 41 olmasina ragmen o kadar cok istiyorum ki normal dogumu ama drlar hem yastan hem daha onceki ameliyatlarim sebebiyle mudehale edilen yerler kanar rahmi kaybederiz korkusuyla daha bastan sezeryan dediler. Gonlumu rahatlatacak ve bana normal dogum yaptiracak bir dr bulsam keske ama yok iste. Ameliyatimi yapan dra kadar aradim olmaz diyor. Nasil ozeniyorum aslinda hem beden hem ruh sagligim hemdeAllah u Teala nin nizami oldugu icin cok istiyorum aslinda... bi post mu acsam var midir acaba miyom ameliyati olup sonra normal doguran
deletedmom11 Asia yok artık kabus korku fiLmi bööööö zombiLer 😂😂😂 kız kanı nerde görcende doğmda 😂 normaL doğm yaptğmda aLtıma kocaman çöp kowası gibi bi kowa koymuşLardı bende diyodum kan wahiet oLcak heraLde meğerse ne war yok içine döküLsün diyemiş zaten seni ayağa kaLdırmadanda kan man ortadan kaLdırıyoLar seni öyle kaLdırıp odaya götürüyolar ben bi damLa bişi görmedim şahsen sanıyorm kowa doLdu 😂😂
crescent_ Asia yok artık 🙂 sakin ol yahu o kadar değil. Ağrıyı korkuyu artıran en baştaki etken, kafamızdaki düşüncelerimiz. Pozitif düşün herşey güzel olsun 👍
Asia deletedmom11 acile kanamam oldugu icin gittigim de bile kalktigimda carsaf berbatti kotu bir muayene yasadim..o nedenle dogumdan korkuyorum.