serapbttl Tuba25 oğlumun adı bir rüya ile koyduk ismini hamile bile değilim kimliğini görmüştüm rüyamda kız erkek fark etmez koyucaz dedik ve koyduk. Sonra dizi çıktı isim patladı 🙈
Tuba25 Meral_56 ben çevremde hiç duymayınca kararsız kaldım gerçi çok yaygın bişey olsun da istemiyorum
GulserenKY z2944 Ilgaz görünce direk aklıma Yargı geliyor. Ordan Neva,İnci,Mercan ve Parla da çok duyulmaya başladı 😄 Pars savci gitmese onunda ismi çok yayginlasirdi
Tuba25 serapbttl yaa ne güzel 🥲 karakteri nasıl peki çok merak ediyorum ılgaz isimli çocukları bana göre çocuk ismini davranışıyla taşıyor 🥰
serapbttl Tuba25 bencede etkiliyor isim sevecendir uyumludur biraz çekingenlik var ama egoist kendini seviyor seçici birde 🙈 kötü bir karakteri yok bence şu kötü diyemem size asla 🤗
MomsE Tuba25 hoşuma gitti çok fazla koyulan bir isim de değil en azından bu dönemde. Sınıflar aslan Alparslan asellerle dolacak çünkü 😂
Tuba25 MomsE evet şu sıra belirli isimler çok fazla dönüyor aslında hepsi çok güzel ama nereye dönsek urazlar alpler alparslanlar var 😂