Kafiye34 Gamzekartall benimde orta riskli çıktı.Allah sağlıklı bi şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Meltemguvenir Gamzekartall bende bi sorun çıkmadı ama genelde çıkan oluyo burda okumuşluğum var kesin Bi sonuç olarak görmeyin onu riskli çıkıp doğunca bebeği sağlıklı olan çok insan var
Musemma06 Benim de riskli çıkmıştı eminim çoğu kişinin riskli çıkmıştır bu test o kadar da güvenilir bir test değil benim çevremde herkeze riskli dediler hiç bişey çıkmadı bende de riskli bişey yok Allaha şükür o yüzden korkmayın
0107 Bende 2 hafta sonra ikili test yaptıracağım açıkçası bu konuda hiç fikrim yok nedir nasıl yapılıyor riskli çıkarsa ne oluyor risksiz derlerse daha sonra başka teste gerek oluyor mu??
fatos2404 Gamzekartall asla bu testlere güvenip moral bozmayın benim oğlumda da aynısı oldu down sendromlu olur falan fişman hiç takmadım oğlum şuan 5 yaşında canavar gibi maşallah 🥰 ki olabilirdi de ama bu onun daha anne karnında hayatına son vereceğim anlamına gelemezdi içini ferah tut 🤲🏻