_nihall 30.11.2018 rutin kontrolune gittim.Nts bağlandım ve sancılarımda artıs oldugunu soyledi doktorum çatı muaynesi yapalim dedi ve bakti ki 3 cm acilmam var tabi ben hic birsey hissetmiyorum.Hemen yatisimin yapilmasi gerektigini soyledi.Yatışım yapildi suyum patlatıldı bende sancı falan yok hala.Ama acılmam hizla ilerliyor hemsireler bile şaşırdı😀sonrasında Suni sancı verildi ve siddetli olarak acısını 2 kere hissettim.Yuruyus yapmak icin ayaga kaltigimda sanci hisettim tekrar kontorl edildi ve bebek geliyor diye sesler yankılandı hemen dogumhaneye getirildim. 2. Ikınmamda oglum kucagımdaydı.16.30 da yatışım yapildı 18.10 da ogluşum doğdu.Meryem ana otunu suya koyup yanıma koydular kizlar faydasi olduguna inaniyorum. Hersey bu kadar guzel giderken dogumdan 15 dk sonra oglumda solunum sıkıntısı oldu ve yogun bakıma aldılar.10 gun kuvezde kaldı kuzum onsuz gecirdigim 10 gun omrumden omur gitti piskolojim bozuldu surekli agladim Rabbim kimseye yasatmasın evladıyla sınamasın cok buyuk bi imtihanmıs ama yinede rabbim beterinden saklasın.Simdi cok sukur taburcu olduk pamuk oglum yanımda😊Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın,hamile olanlarada sag saglim evlatlarına kavuşmayı nasip etsin 😘
Pirayeee _nihall ay maşallah çok rahat bi doğum geçirmişsiniz darısı başıma🙏 hayırlısyla sağlıkla büyütüm inşallah❤
dyg1606 _nihall hayrli olsun canm. Ne guzel kolay dogumun olmus ins bizde guzel kolay bi dogum yapariz hayrlisiyla.Bu solunum skntisi neyden kaynakli oluyor acaba merak ettimde bilgi verdiler mi
_nihall dyg1606 oglum dogdugunda aglayamamıs cok cigerlerinde su kalmış canım 18 gun erken dogdu onunda etkisi olabilir dediler
_nihall Baby_is_loading oglum dogdugunda aglayamamıs cok cigerlerinde su kalmış canım 18 gun erken dogdu onunda etkisi olabilir dediler