Sevcanozdemir Merhabalar ☺️ doğumuma çok az kaldı başından beri Dilek hanımın takibindeyim çok da memnunum kendisinden. Ama daha önce Dilek hanımda kendisi ya da yakını doğum yapmış olan var mı merak ediyorum her hangi bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba 😌
SinemKrcl Sevcanozdemir 3 ay önce ben doğum yaptım Dilek Hocamla çok memnunum hiç bir sorunla karşılaşmadım sormak istediğiniz şeyler olursa yanıtlarım 😊
Minikfasulyem_26 Sevcanozdemir 3 yil once normal dogm yaptm kendisiyle mukemmel otesi harika bi doktor asla pisman olmadm suan gebelik kontrollermde gene kendisiyle devam🥰
neslihanazakli SinemKrcl bende dilek hanıma gidiyorum çok memnunum doğumu kaça yaptınız ben henüz fiyat almadım
Sevcanozdemir SinemKrcl ben de şu ana kadar karşılaşmadım çok da memnunum ☺️normal doğum mu yaptınız acaba
Sevcanozdemir Minikfasulyem_26 evet Dilek hanım çok iyi hasta dilinden anlayan bir doktor bende de başından beri doğru tedavi uyguladı içim çok rahat ama yine de sormak istedim doğum yapanlara 🥰
SinemKrcl Sevcanozdemir Herhangi bir paket olarak öncesinde bir şey konuşmadık doğum esnasında ödeme yaptık benim ve kızımın bir hafta sonraki kontrolleri ücretsizdi kapı süsü hastanenin hazırladığı bebek hediyeleri vs bunlar vardı
Sevcanozdemir SinemKrcl evet evet biz de öyle yapacağız bu hafta gittiğimde soracaktım hatta size de sorayım ☺️ kapı süsü isme Özel mi yapılmıştı hediyelikler nelerdi acaba
SinemKrcl Sevcanozdemir Hayır maalesef sadece hoşgeldin bebeğim yazıyor Çikolata hastane çıkışı takımı anne bebek çantası havlu kişisel bakım kutusu bunların bulunduğu bir paket veriyorlar