Snkakr Nurikocum Yıldız medstar Nalan Cihangir. Antalyadayken doktorumdu şu an hala ords mı bilmiyorum ama ben çok beğeniyorum sewerk gidiyodum
Ask-bebegim Nurikocum medstar yildiz Koray duman çok ilgili alakalı arasan hemen dönen mesaj atsan hemen cevap veren okadar.yogunlugun içinde ihmal etmeyen bı doktor
mydeno13 Nurikocum Fatih hoca var medsstar yıldız da kadın devlette Kepez Fatma Özlem kılınç var oda iyi Nikay yolcu Van var devlette Kepez
Snkakr Ask-bebegim benimle çok güzel ilgilenmişti riskli gebelikti bide baya güzlel ilgilenmişti. İstediğim zaman ulaşabiliyordum bi sorun olduğunda arıyorum yada mesaj atıyorum anında dönüyodu
Nurikocum Ask-bebegim vitaledeyken annemin ve neredeyse tüm kuzenlerimin doktoruydu hem erkek olduğu için hemde biraz ben konuşmasını sevmiyorum ya tabii bu insandan insana değişir benim karakterimle de alakalı olabilir 😌 teşekkür ederim
Premsesko Nurikocum Alanya başkentte Saime diye bir kadın doğumcu var ölüyor olsanız gitmeyin. Allah düşmanımı düşürmesin
Alexab Nurikocum kadın ve merkezde sorduğunuz için söylüyorum ; sezeryan düşünüyorsanız Ayşegül Germen Tezcan özel ofisi var yaşam ve medical parkla anlaşmalı , normal doğum düşünüyorsanız memorial gülbin destici öneririm.
1kediannesi Bilge_kalkan İki kez gittim. Ben memnun kaldım sakin, ilgili bir doktor.Sorularını cevaplıyor.