Canangokdmr 6 haftalık hamileyim ultrason fotoğrafından bı şey anlamadım 6 haftalık icinn normal mi bu görüntuler ve yanindako terimleri neyi ifade etmektedir
mavideniz6 Canangokdmr sağdaki yazanlar bebekle alakalı bir şey ifade etmiyor ultrason cihazıyla alakalı onlar, keseniz görünüyor muhtemelen bir hafta sonrası için doktor kalp atışına çağırmıştır hayırlı olsun :)
Hayriyekrc48 Canangokdmr 6 hafta icin normal bisey anlasilmamasi kese gözüküyor sadece yandaki terimler bebeğin ölçüleri boy kilo gibi özellikleri bildiriyor ileriki zamanlarda anlamaya başlarsın canm hayırlı olsun
Canangokdmr mavideniz6 teşekkür ederim peki üstteki harfler rakamlar ne peki o da mi aynı acaba ilk defa ultrason çekildi ve ilk gebeligim o yüzden hiç bilgim yook maalesef 🙈
Hayriyekrc48 Canangokdmr görürsün allahin izniyle canm ilk aylar dikkat et hareketlerine ağır kaldırma bisey olmaz kalbini ferah tut
Canangokdmr Hayriyekrc48 mümkün olduğunca ağır kaldırmıyorum ama ister istemez ev işleri oluyor eşim çalışınca tek kalıyorum bazı işler bna kalıyor ağır işleri eşim işten glince yapıyor☺️ kendimce dikkat etmeye çalışıyorum ins sonu hayırla sonuclanir hepimizin ki☺️🥰