umrumdadegil A12_S07 aynen git tekrar bi ölçtür bakalım ne diyecek karından mı ölçtü bu uzunluğu vajinal mi? Bende diyorum bazen ama bazen de bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz işte ne bileyim iyi mi kötü mü bilemedim 😕
A12_S07 umrumdadegil karından ölçtü makinaları hiç iyi değil açıkçası pek de guvenemedim bilmiyorum sende kontrole gidince bir olctur bakalm bana da haber ver olurmu ❤️
umrumdadegil A12_S07 o zaman özelde baktır en iyisi kafan rahat eder. Tabi sorarım doktora uzunluğu ne kadar diye bende merak ettim 🤭 benimde karnımda batma oluyor sanki bebek orda bişey yapıyor gibi sende de oluyor mu
A12_S07 umrumdadegil bazen oluyor bendede çok şükür ağrım sızım yok ama işte korktum yinede eşim ameliyat olacak nasıl dinlencem bilmiyorum düşünüp duruyorum
umrumdadegil A12_S07 geçmiş olsun ilk bebek mi başka yoksa biraz daha rahat olursun bir de öncesinde gidip baktır belki iyidir uzunluk strese girme boşuna
A12_S07 umrumdadegil teşekür ederim aynen ilk bebiş Allah’ın izniyle bakalm en kısa zamanda gidicem inşallah ❤️
Sermec27 umrumdadegil yok kayinbabam şeker hastasi ona hastahaneden vermişlerdi bende hamileyken kullanmistim