Sinemgndg Kiymetcetinel butik bebecikten yaptırdım 1 hafta oldu benimde elime geleli görümcem oradan sipariş vermişti kumaşını ve baskısının kalitesi çok hoşuma gitti bende ordan verdim memnun kaldım çok
Kiymetcetinel Sinemgndg bugün o sayfayıda baya inceledim güzel indirimleri var bir bakayım teşekkür ederim
Loliannesi Ben betüşün hediyelikleri sayfasından yaptırdım. Biraz pahalı ama kaliteli ve güvenilir bir sayfa olması nedeniyle tercih ettim.
Merve171214 Kiymetcetinel ilk bebeğimin minikonsept sayfasından şimdikini bebeqondan yaptırdım ikisinden de çok memnunum
Merveser41 Kiymetcetinel instagramdan ciftmakastasarim sayfasından yaptırdım. El işi biraz pahalı ama malzemeleri pamuklu yumuşacık sayfasinda görürsünüz ipek yazıldı ben çok begendim
-kubra Kiymetcetinel gene forumda böyle bir post açılmıştı orda herkes melizababy den yaptırıp memnun kaldığını söylemişti yorumlardan okumuştum😁bende oradan yaptırdım ve memnun kaldım 🥰
ebrulina Kiymetcetinel ben instadan minikonsept sayfasından yaptırdım tulum şapka eldiven olarak güvenli bi sayfa