minikmucizeemaak 1zehratun Doktoruna danışmalısın bunu canım, burda zararsız derler sana ağır gelir belki en güzelini doktorun bilir. Benim gece 2 taneydi, arkadaşım hamile o 3 tane kullanacakmış mesela
Nili4321 1zehratun bana her öğünden önce 1 tane verdiler ama öyle tutmadı. Her gece 2 tane içiyorum siz bir doktorunuza danışın
MomsE 1zehratun ben geceden içince faydasını görmemiştim bi sabah kahvaltıdan önce bir de akşam yemeğinden önce içiyordum
Hilalcr 4 e kadar izin var ama bir doktorunu ara sabah ve akşam kullanmak istediğini söyle, bazı doktorlar öyle yazıyor zaten sanırım çok uyku yaptığı için geceden veriyorlar
Minigiim-vebenn52 Gece iki tane içiyordum geçmezse sabah bir tane daha içiyordum yine geçmezse ikindi vakti bir daha tane içebiliyorsun günlük dört hakkı var.
Kediannesi1 1zehratun doktorunuza danışın benim doktorum gece 2 tane öğlen 1 tane alabilirsin demişti yetmezse günde 4 taneye kadar izin vermişti ama belirli bir haftadan sonra da azaltmaya başlattı yavaş yavaş o yüzden sorun danışın azaltması da zor olabilir