1palyaco -Annem ben almayı düşünüyorum açıkçası dışarıya falan çıktığımda sağılmış olarak yanıma alırım emzirmek için yer aramam sahilde bile biberon ile veririm . Ve öyle ki bebeğin emesi olmuyor senin sütün oluyor sağman gerekecek.
EceLinammm -Annem Bnce gerekli cnm bn elektrikli ve manuel aldım sağıp buzluğa bile koyabilirsin sanada kolaylık olur
xbebegimx -Annem kiwi sarjli aldim memnunum bebegim ilk gunler tam cekemedigi icin kullaniyordm, daha sonrasinda manuel pompa bile is goruyor
fizikcianne -Annem ben çalıştığım için bana şarttı tabiki. Ama çalışmasamda kesin alırdım çünkü bazen göğsü boşaltmak gerekiyormuş sağmak gerekiyormuş rahatsız hissedince. Ayrıca sütü de arttırıyor diye duydum
-Annem 1palyaco Çok kararsız kaldım her kafadan bir ses çıkıyor 🤦🏼♀️ Peki marka model olarak bı düşünceniz var mii araştırayım bendee
1palyaco -Annem kiwi elektrikli . Çok kullanan var. Çevremde de bunu kullanan var hatta bir başka birinin daha lüks bir marka alıp beğenmeyip daha sonra onun da kiwi aldığını duydum .
-Annem 1palyaco Hadi ya oysaki kiwi ye çok ön yargı olanları duymuştum marka olarak 🤦🏼♀️ Ama şimdi sen böyle dilediğine göre demek kii değişebiliyor, memnun olmayan kadar olanda varr 💁🏼♀️Genellikle Philips, lansioh, Chicco markaları on plana çıkmış gibii
-Annem EceLinammm Doğru diyorsun bide doğum sonrası pompa telaşına girmeyim stresten geleceği varsada gelmez süt 😂🤭
-Annem xbebegimx Teşekkür ederim canım tabii bir sürü olasılık var hepsini düşünmek lazım baştan 💁🏼♀️
1palyaco -Annem lansioh alıp memnun olmayıp kiwi ye dönmüştü o arkadaş . Kişiden kişiye de değişebilir tabi bu durum ama bende neden kiwi almayı düşünüyorum . Değişmezse fikrim .
-Annem fizikcianne Evett bu yorumları da çok okudum, almakta fayda var o zaman 🙏🏻 Teşekkür ederim canım 🌺
minikmucizeemaak -Annem Ben aldım ne olur ne olmaz diye, kiwi markasının çiftli olanını tercih ettim. Arkadaşım kullanıyor şok memnun, burada ve Trendyol yorumlarda da çok memnuniyet gördüm
-Annem minikmucizeemaak Harikasınız kizlar o zaman kesinlikle bende alıyorum ne olur ne olmaz ☺️ Kiwi markasina bı on yargim vardı ama baya güzel yorumlar aldım sizden 💁🏼♀️ Sanırım hem markaya hemde almaya karar vermiş durumdayım 🤭 Teşekkür ederimmm💞
-Annem Kullaniciadii En duyduğum markalardan biri 💁🏼♀️ Siz tekli mi çiftli mi tercih ettiniz pekii ??
Rumii96 -Annem öğretmenim çalışacağım için çok ihtiyacım olacak. Lansinoh tekli elektrikli pompadan aldım. Kullananlar çok memnun. Okuldan arkadaş kiwi kullanıyordu ancak güvenemedim. Bu yüzden lansinoh tercih ettim
ruya_gibi -Annem ben kiwi alacağım bence çok gerekli bebek sütün hepsini boşaltamaz makineyle kalan sütü boşaltmak gerekiyormuş. ben önceden hem lansinoh hemde baby plus kullandım lansinohun çekim gücü daha düşük tavsiye etmem.