Hilaldabaan 12 haftalığım dün doktorum erkek dedi direk böyle söyleyip ardından cinsiyeti değişen var mı kızlaarrr ☺️
aslhnkrts9 Hilaldabaan biz ☺️ kız gibi dediler iki kez devlette özele gittik erkek gibi dediler hala netleşmedi 16 haftalık
MomsE Hilaldabaan genelde erkek dönmüyor kıza ama daha çok erken 20. Haftadan sonra netleşir bana sadece tahminde bulunmuştu bu haftalarda
Hilaldabaan aslhnkrts9 yaaa ultrason resmi attım bakar mısın bize direk erkek dedi acaba birde özele mi gitsem ki 🥹
Hilaldabaan Ayseee60 ay ultrason resmi koydum birde özele mi gitsek diyorum emin olmak için ona göre alış veriş yapmaya başlarım :)
aslhnkrts9 Hilaldabaan ikinci resim de hafif çıkıntı var gibi bizimki de öyle göründü erkek dedi göbek kordonu değilse dedi
lylabaros Hilaldabaan 11. Haftadan 17. Haftaya kadar erkek denildi. 18. Haftada kesin kız olduğunu söylediler. Değişebiliyor yani biraz daha beklemekte fayda var.
58disiaslan Hilaldabaan Merhaba. Özele gitmenize gerek yok. 20. haftada detaylı ultrasonda hepsi netleşiyor.
Hilaldabaan lylabaros bizim doktor direk erkek dedi ya gibisi falan da yok hiç ama değişenler olduğu için tereddüt ettim☺️
Eslem2112 Hilaldabaan 13 haftalliken kıza benzettiler 16 haftalliken kesin erkek dedi ve pipi resmi verip eve gönderdiler
Ef1001 Hilaldabaan 12de kesin erkek 16da emin olamadim biraz daha bekleyelim kız da olabilir dediler detaylida net kız olduğu anlaşıldı alışveriş için detayliyi bekleyin derim 🙏🏼
Hilaldabaan Eslem2112 valla ben sistemde 12 haftalığım ultrason da 12+4 çıktım direk erkek bak pipisi dedi doktorum 🥹💙
Aysoshh https://mutluresim.com/image/img-8583.nGooXG Merhaba 12+4 günlük Banada bakabilir misiniz tahmin bile söylemedi doktor ya
Hilaldabaan Aysoshh ay çok belli olmuyor bacak arasını göremedim benim ki bacak arasından baktı doktorum