littlefish Kizlar merhaba, Sabahlari ozellikle akintim cok oluyor gibi. Seffaf ve su gibi daha cok. Suyumuz geldigi zaman nasil oluyor mutlaka birbirinden ayirt edebiliyor muyuz?
11-02- littlefish bende tam bilmiyorum ama su gelince böyle bacaklardan boşalırcasına geliyormuş ve durmazmış yani durduramazmışız yani ben öyle öğrendim 🙈😅
ElayAysen littlefish Bir cok insanda direkt boşalıyormuş. Bazılıarında az az geliyormus. Ama hiss ediliyor. Ben de doktora gittim dedim bu konuyu dedi sendeki akinti merak etme
angel4545 littlefish su gelirken az az geliyo ben idrara skisiktim tuvalete giderken ay altıma yapıyorum dedim az az geldi sonra durdu bı geri döndüm tekrar az az gelince anladimki benden bağımsız geliyor suyun geliyor
elifnr47 littlefish ayırt edemedim 2 gün önce emin olmak için kadın doğuma gittim alttan muayene edildi test yapıldı ve çok fazla akıntın var dendi
littlefish Benden de az az geliyor ama surekli degil. Akintim hep vardi zaten ama ilk gebeligim anlamadigim icin su gelmesi nedir ne degildir panik oluyorum. Doktorum da sagolsun panik oldugum zaman sinirleniyor bazen. Doktora gidip gitmeme arasinda kaldim.
ikiprensannesi53 littlefish suyun geldigi sıcaklığından ve istemsizce geldiğinden anlaşılır ve durmak bilmez 2 dogumumda da öyle oldu
Sdemirel Canım benim suyum gece gelmişti uyandığımda altıma işedim sandım hatta o an sonra hastaneye gittik ama sürekli geldi durmadı Seninki akıntıdır muhtemelen kaç haftalıksın