Pinklove Zumzugukodummuzzingillatirim reiz naber ya? 2 ci doğmak istemeyen Umiko vakası mı buda? Fjfjdkdjdkd
Zumzugukodummuzzingillatirim Pinklove he aynen. Hayatım zehir oldu, benim iklim örtüsü hamilelikler uzun ve meşakatli doğumlar ağzına sıçmalı oluyor…
Melek-Gundogdu 39+0 olduk bende randevum yoktu bugün doktoruma geldim pazartesi suni ile başlatmak istemişti beklemek istediğimi dile getiricem kabul ederse suni ile başlatmıcam.
Beggg rabiaozcans gelişimi 39-40 hafta bebek gelişimindeydi her an gelmeye hazırdı yani😅 ben de çok beklemek istemiyordum kırmadı beni sağ olsun😅
Smhaa_61 Birprensannesi- Bende 38+5 te çatı muayenesi oldum.Ama açıklık yoktu bende doğum başlamadı🫢39 haftalık oldum bakalım ne zaman başlar🥹🥹
Pinklove Zumzugukodummuzzingillatirim Sağlıkla doğur hayırlısıyla. Senin bebeler içeriyi seviyor daha çok fjdjdjdj
Betull0 rabiaozcans bende tam 39 haftalıkken doğum yaptım ve hic çatı muayenesi olmadım son haftalarda 2 haftada haftada 1 muayeneye gitmeme rağmen doktorlar catı muayenesi yapmadı çok şükür bende normal doğum istiyordum öylede oldu
Zumzugukodummuzzingillatirim Pinklove doğunca da yaşama sevinci dolu oluyorlar anlamadım ki madem geldik sevelim mi diyorlar acaba smsmsmms
Merv2111 Aysee1123 ayy buraya birden atlamış gibi oldum ama üzgünüm 😂🥹 çatı muayenesi zor oluyor mu bir kaç kişiden duymuştum can acıtıyormuş baya diyorlar doğru mu
rabiaozcans Merv2111 ben hiç olmadım ama bence acıdığını söyleyenler kendini rahat hissetmediği için acı çekiyorlar. bilen arkadaşlar aydınlatacaktır bizi😊
BirAvucmutluluk rabiaozcans ben 39+6 haftada normal doğum yaptım nişanım gelmişti 2 gun önce ondan 2 güne normal doğum yapmıştım ❤️