2prenses_masal-oyku aminehumamoms onu bilemiyorum kuzum nana nasip olmadı ikiz bebiş bi kızım var 4 yaşında bide yolda olan kızım var 😁 31. Hafta bitiyo inşallah
aminehumamoms 2prenses_masal-oyku bende sanki mide ve gogus altlarımda bir baskı hissediyorum döndümü dönmedimi hiç bilmiyorum 32+4 düm dönmesede sıkıntı yok çünkü sezeryan olucam😁
sekerinannesi_ aminehumamoms Benim 30.hafta döndü. O sıralarda hep tuvalet ihtiyacı hissediyordum. Sürekli idrarım varmış gibi. Şüphelendim ama döneceğini düşünmüyordum sezeryan istediğim için😅Hâlâ da doğum pozisyonunda bakalım artık 🌸
aminehumamoms sekerinannesi_ bende aynııı dönmesiiin hiç zaten dönsede sezeryan olucamda bi bahane olurduu
aminehumamoms babyme_ay yok canım erken doğum riski olmaz normal düşünüyosan hatta çok iyi diyolar bunun için
fizikcianne aminehumamoms 28. Haftada baş aşağı pozisyonu almıştı . Çok sık tuvalete çıkmaya başlamıştım bir de iğne gibi vajinama batmalar oluyordu o ara doktor kontrolüne gittim baş asagı döndüğü içinmiş
Simge_celen_ozyildiz_ aminehumamoms 32.haftadan itibaren baş makat arası gidip geliyordu 36+2 de baş aşağıydı 😊
Zeynepli12345 aminehumamoms 31 hafta dün doktora gittiğimde dönmüş dedi ama ne zaman döndü bilmiyorum
badem1 Benim kızım 33 de pozisyon aldı ama hiç hissetmedim doktor demeseydi anlamadım çünkü hep kaburgalarima baskısını hissediyordum heralde dönmedi diyordum o yüzden yarın 38 olacağız hala kaburgalarima baskisi devam ediyor ama baş aşağı duruyor 🤣
2erkek1kiz badem1 baş aşşagı olduğu zaman çok ağrı yapıyor işte kaburgalara sürekli batma hissi ayağını dayıyor muhtemelen 😅 benimde bu 3. Gebeliğim 32. Hafta itibariyle doktorum voltaren ve buz koymamı öneriyordu biraz daha rahatlatıyordu beni bekliyorum o haftaları 15 dk dan fazla dık oturamıyorum illa yaslanıcam
BirVeraAnnesi35 aminehumamoms 37+2 yiz hala yan duruyor bi ara başaşağıydı ama şuan yan konumda olmayınca olmuyor yanii🤦🏼♀️
aminehumamoms BirVeraAnnesi35 her işte bir hayır vardır bende dönmesin istiyorum sezeryan olmak için 😁 dönsede gerçi sezeryan olucam
Zeynep_2304 aminehumamoms yok şuan 34+6 olduk hala aynı doktor bu saaten sonra kolay kolay değişmez dedi
2erkek1kiz aminehumamoms 24 ten beri başı aşşagıda şuanda 29+4 üm ama benim diğer bebişlerime göre daha iyi gibi onlar 19-20. Haftalar dönmüştü biri 35 biri 36 haftalık doğdu bu sefer kızımızı 38 e kadar tutucaz inşallah 🥹💕