Yenigunnn Anneler detaylı ultrasonu son dönemde ne kadara nerede yaptırdınız yardımcı olabilir misinizzz (İstanbul)
Gamzeramo Yenigunnn merhaba 2 hafta olcak sanirim Bağcılar özel şafak hastanesinde detayli usg ye girdim fiyati 915 tl di memnun kaldm doktordan da herseyine bakti
meltemmmmm_1 Yenigunnn Üsküdar hospitaltürk hastanesi 865 tl aşırı iyi ilgilendiler flaş götürüyorsun fotoğrafları ona atıyor ayrı olarak eline 1 tane renkli veriyor ben çok beğendim tavsiye ederim ☺️
peksimetya Yenigunnn geçen hafta yaptırdım Fındıkzade’de Hekimoğlu görüntüleme merkezi adı. Nakit 1100 kkrt 1200 dü. Baya da güzel bakıldı. Resim kağıdına basılmış resimleri verildi. Cd verildi. Ayrıca doktor raporu da açıklamalı. Çok memnun kaldım.
Semre1407 meltemmmmm_1 bende randevu alacağım da içeriye eş de girebilir mi yoksa yalnız mı alıyorlar acaba 🙏🏽
Gamzeramo Delibal-25 ben detayli usg icin gittim o hastaneye ahmet can sener di doktor youtubelerde videosu falan var ama gidersem yine bu doktora gidicem beğendim
Gamzeramo Delibal-25 ben esenlerdeyim esimle arabayla gitmistik minibus yada otobus gidiyomu bilmiyorum siz nerde oturuyosunuz
dilanyilmazzz Arkadaşım ayça güngören hastanesinde yaptırmış bebeğinin çok güzel fotoğraflarını aldı çok memnun kaldı @aycatanriverdi
Delibal-25 Ben Bağcılar da oturuyorum ama ordan vesaıt varmı bilmiyorum aslında cok uzak degılmıssınız vardır ıllakı
Sare099 MCnr Fotoğraf cd veriyor mu peki ? Birde fotoğraf netliği nasıldı , bazı yerler icin cihaz eski yorumları vs var tereddüt ediyorum bu sebeple
Halilesma Delibal-25 valla memnun kaldm gayet güzel ve uzun inceledi fotoğraf vs de veriyor asistani aynı zamanda hemen WhatsAppdan bütün fotoları iletiyor