Sevinc-Berna87 Kızlar beni hatırlarsınız beta 2,6 cıkmışdı bugün sabah test yaptim böyle cikti bakın bakiyim varmi adetime 5 gün var yumurtlamanin 14 günü bugün
merylii_ Sevinc-Berna87 canım bende silik bi çizgi görüyorum ama yanlış anlamazsan böyle kendini strese sokuyorsun gibime geliyor var mı tok mu diye biliyorum sabretmek merak içini kemirirken beklemek zor ama adetinin gecikmesini beklesen test yapmak için daha net sonuç alırsın
NovaVina_ Sevinc-Berna87 ben goremedim bende bu testte negatifi gordum pazartesiydi reglim. Kan gorene kadar umut var. 10 gun gecikmeden idrarda tespit edilmesi zor deniliyor
sacmalamakizim Sevinc-Berna87 Canım bu ne testi pek anlamadım, bunda nasıl pozitif oluyor bilmiyorum, başka test varsa ondan yap istersen.
Sevinc-Berna87 merylii_ kuzum ben bugün Mr giricekdim göksümde kist var o yüzren erken ögrenmek istedim
Afro-dit Sevinc-Berna87 tabi ki girebilirsin benim eltim hamile olduğunu bilmeden girdi doktoruna sordu sonradan mr da radyasyon yokmuş
Sevinc-Berna87 Eslem2112 acmişdim canim ama kan verdim beta 2,6 cikmişdi ya bugum tekrar test yaptim boyle cikti
Afro-dit Sevinc-Berna87 doktordan doktora farkediyor o zaman canım ben hiç mr bolumunde radyosyon alanı hamile ve hamilelik şüphesi olanlar giremez yazısını görmedim tomografi ve rontgende var sadece o yazı yeniden kan ver o zaman kesinlessin öyle gir geçmiş olsun bu arada
Sevinc-Berna87 Eslem2112 yok bugün daha vermedim kuzum cunki almanyada öyle istedigin zaman veremiyorsun beklicem zaten gebelik varsa vardir
Sevinc-Berna87 Afro-dit sagol kuzum benim gögsümde kist var sürekli kontrollden geciyorum o yüzden girmem gerekiyordu ama bekliyim bare kanda veremiyorum beklemem lazim