Masalada Kızlar sorum yukarlarda rüyamda ezan okuduğumu gördüm bir köymüydü şehir miydi bilmiyorum ama imamın yerine ezan okudum mikrafonla
Tatunya Masalada İslama dair bilgilerinizi birileriyle paylaşıyorsanız buna devam edin. Bence rüyanız başkaları üzerinde dini konuşmalarınızın tesirli olduğunu gösteriyor. Rüya yorumu değil de tamamen şahsi fikrim☺️
Minigiim-vebenn52 Rüya yorumlatmayın peygamber zamanında da böyle bir şey yaşanmış rüyayı ilk kim yorumlarsa o şekilde gelişebilirmis yorumlar rüyanız hayrolsun hayırlı bir rüya görmüşsünüz rüyada dua ve ezan okumak herkese nasip olmazmış 💖
Masalada Minigiim-vebenn52 aşkım kılıyordum ama regl im bitigi zaman bırakıyorum belki de bırakmamm için bir uyarı çunku kuranımı da okurum ben hamileyken hergun bebeğim için Yasin okurdum annem babam namaz kılar bizim kılmamız İçin sürekli. Bize nasihat verirler
Minigiim-vebenn52 Masalada o yüzden görmüşsündür bence uyarı olabilir aksatmamaya çalış dua ve ezan herkese nasip olmaz demişti bana bir hocamız maşallah diyelim 🥰
Minigiim-vebenn52 Masalada evet özellikle kötü rüyalar anlatılmaz yorumlayan kişinin dediği gibi olabiliyormuş iyi rüyaları anlatınca da bidaha göremiyomuşuz
Masalada Tatunya valla aşkım dini konudan çok bahsederim hata eşimi sürekli uyarıyorum namaz kılması İçin