Falancahanim sibel-ya Merhaba 23 haftalıkken falan benim de olmuştu resmen kolumu hissetmiyordum ağrı gibiydi aynı zamanda. Magnezyumdan kaynaklı ve de karpal tünel sendromu diye geçiyor büyük ihtimalle odur gebelerde oluyor baya
Papatyakokulukiz sibel-ya parol ben ne alaka ? Magnezyum eksikliğin vardır kuzum takviye verirler doktoruna söyle. Çok normal uyusmalar ben ağlardım onlar yüzünden birde benim bileklerim çok agirirdi
sukriyecengl 35+1 haftalık oldum bir buçuk aydır aynı durumu yaşıyorum. Parmaklarım, ellerim, geceleri kollarım çok uyuşuyor. Magnezyumdan dolayı diye biliyorum. Doğuma kadar devam edecek sanırım.
Ftmnuurr Bende 30 haftaligim aynı sikayetten var. Dün doktor kontrolüm vardı söyledik magnezyum basladilar
Aselkus sibel-ya karpal tunek sendromu deniyor bende de oldu 28 haftada basladi 33 oldum daha yeni biraz hafifledi ikk zamanlar agriyla uyaniyordum uyusmadan dolayi magnezyum kullanıyorum doktorunuzdan isteyin siz de biraz olsun faydasi oldu
fatos2404 sibel-ya magnezyum eklikliği sebep olabilir maden suyu kefir yoğurt kaşar peyniri bunları sık ve düzenli tüketmeni öneririm
HacerEnfal Benim arkadaşımın öyle şuan kendisi çalıştığı icin oluyor doktora gitti nörolojiye gitmesini söyledi hamilelikten dolayı sinir sıkışması oluyormuş magnezyumla alakası yokmuş sizde çalışıyorsanız olabilir dinlenmek iyi gelecektir
pamuk_29 Banada doktorum ortopediye gitmem gerektiğini söyledi kollarım ve bileklerim de uyuşma var çok fazla ama gebelikten sonra genelde geçiyormuş
Kardelenim Gece yatmadan sade soda iç doktorum söyledi ben geceleri ağlardım ağrısından ve uyusmasindan 1 sabah 1 akşam içtim geçirmiyor ama biraz hafifletiyordu