betmet2018 Merhaba arkadaşlar 30 haftalık gebeliğim var bu sıralar bebek hareketleri çok fazla arttı hatta uykudayken bile su içmeye kalktığımda hareketlerine uyanıyorum bu haftalarda Fazla hareketlilik normal mi
sasha betmet2018 canım ben de 30dayim, aşırı bi hareketlenme var, çok normal ve iyi bi isaretmis 32 haftaya kadar yeri daha olduğu için istediği kadar oynuyo bıdiklar, hiç endiselenme, şükredelim ne güzel hareketliler diye❤️❤️❤️
YigitPoyrazMomm betmet2018 çok güzel birşey hareketli olması bizde 34 haftalığız artık küçük bey sabaha kadar kusturuyor uyutmuyor he bide sabah o güzel tekmesine uyaniyorum içerde keyf yapıyor Maşallah diyelim böyle devam etsinler😂 bak mesela şuan beni bitiriyor😥
betmet2018 Elcoo123- bikaç kişiden duydum gece hreketli olursa doğdugunda da geceleri uyumaz huysuz olurmus fılan bana çok saçma geldi ne alaka😄 hatta doktırum bana hareketli bebek iyidir sağlıklıdır demişti
C9-3_g Hanımlar 21+2 günlük hamileyim ve hissettim hareket vajina bölümde oynuyor gibi üst karın bölgesinde hissetmiyorum alt bölgede hissetmem normalmi