Annecik14 Benim ilk hamileliğim suan baby turcodan stok çekiyorum kenara çevremdeki arkadaşlarımın bı çoğu bir sürü bez denemiş ve baby turcoda kalmışlar. Tecrübelerini dikkate aldım 🤗
Nssyclk Sleepy almıştım ama aşırı sızdırıyordu. Molfix aldım çok rahat ettim. Şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum ona da molfix alacağım.
Afro-dit Gsanalika58 bebekliginde Molfix kullandım 1 yaşından beri de Baby turco kullaniyorum beyaz paket çok memnunum
Oznurkk Gsanalika58 kızım 21 aylık neredeyse hep baby turco kullandım. Bazen bulamayınca farklı markalar almak zorunda kaldım. Ama genelde ilk doğumdan itibaren hep memnundum hiç sorun yaşamadım. Gece bezini değişmeyen biri olarak söylüyorum hiç sızdırma felan da yaşamıyorum.
sevaldqn1 Gsanalika58 baby turco aldım ben henüz kullanmak nasip olmadı ama yorumları iyiydi gene de stok yapmadım herhangi bir durum olur değiştiririm diye
Gozdecaner Gsanalika58 bir benim bebem bim beziyle mutlu heralde 😂😂 bezler çok pahalı bazen sleepy alıyorum ama genelde bimden jenny willy yada agu baby kullandım bır sıkıntı yaşamadım